11. 1. 2012.

Mladi brinu za svoje sugradjane

::: NOVI SAD :::

Nevladina organizacija Space Motion nastavlja sa realizacijom svog projekta pod imenom Ti si bitan. Tri meseca za redom mladi momci i devojke uz podršku Grada Novog Sada prenose poruku o zdravlju i slobodnom vremenu mladih na popularnim Novosadskim mestima gde se inače okupljaju mladi.
U toku poslednjeg meseca realizacije projekta članovi Space motion ekipe pojaviće se na najpopularnijem novosadskom klizalištu SPENS-a, u Zavodu za transfuziju krvi Vojvodine, u centru Novog Sada, a možda i mladima najzanimljivijem mestu u noćnom klubu. U toku akcija promocija zdravlja mladih, svojim sugrađanima će aktivisti u projektu podeliti edukativni materijal, majice i kondome i na taj način skrenuće im pažnju kako mogu pozitivno uticati i poboljšati svoje zdravlje. Kao velika završnica celokupnog projekta koju čine ekipa mladih i entuzijastičnih Novosađana biće velika žurka na kojoj će pored ekipe Space motion disk džokeja nastupiti i renomirani umetnici. Žurka će se održati u Novosadskom klubu Compressor u subotu 28. januara sa početkom u 22 časa, a ulaz će za sve posetioce biti slobodan.
Završetkom projekta Ti si bitan, PR NVO Space Motion Gabrijela Gal izjavila je:
„Završetkom ovog projekta, ulazimo u novu 2012. godinu sa velikim planovima i projektima koje smo spremili. Već početkom marta krenućemo sa realizacijom novog projekta koji će biti orijentisan na humanost i pomoć deci, dok u drugom delu planiramo još dva projekta među kojima je i druga po redu Novosadska rolerijada kojoj se svi radujemo“.


Нема коментара:

Постави коментар