12. 7. 2012.

Vojvodina je mercedes benc, a Srbija fića

(komentari čitalaca)


novi sad
Mercedes? ne gospodine Ješiću ne Mercedes,Vojvodina je Ferari za ostatak Srbije i zbog toga samo po gasu i odosmo mi......
svojim putem.

Istina
Pa tako je kad svaka 3. investicija je u severni deo Srbije otisla,da je vise ulagano u ostale delove,ne bi bilo takvih razlika...
Niste vi neki strucnjaci za privlacenje,nego ste u ravnici...

rastpa
Razlike izmedju danasnje Vojvodine i ostalih delova Srbije poticu jos od Marije Terezije, a ne od juce. Inace, toj zeni bi trebalo podici spomenik ili po njoj nazvati ulicu u skoro svakom mestu u Vojvodini.

Pravi
Jesicu,nisi ti nikakav strucnjak,lako je voditi Indjiju koja je pored auto puta,preuzmi Kursumliju npr. pa ako od nje napravis drugu Indjiju,onda si nesto...
Zbog polozaja ti same investicije dolaze,a ti se pravis da si neki znalac!

lol
da zivis u Indjiji ili pored Indjije znao bi kakva je bila pre nego sto je Jesic dosao na vlast. Kako objasnjavas to sto ovde u vecini mesta sns i srs imaju ogroman broj glasova, ali ipak u opstini 50% glasa za Jesica, a ne sns, srs, ... ?

Djole
Dragi vojvodjani sram da vas bude! Dok ste bili paori lepo vam je bilo da zivite na racun industrijalaca. Mozemo i mi Kragujevcani sada da dignemo nos i trazimo Šumadiju posto smo od doline gladi napravili ekonomsko i industrijsko srce srbije. Mi smo ponosni sto smo uspesni i želimo da pomognemo svima i pokazemo kako treba da se radi a ne da širimo mrznju i pravimo razlike na one koji imaju i one koji nemaju.
Kragujevac je ponosan što je u Srbiji ma kakva ona bila i mi cemo joj pomoci a ne pobeci!
SRAMI SE VOJVODINO!

Dejan
Putem Republike Vojvodine, evo ja cu da ti kazem ako ti nije jasno,ok... Dosta je vise bilo sisanja, razvacenja i odnosenja za dzabe...
Kragujevac i Nis su otvorili kanceleriju u Briselu 1,5 godinu dana pre Vojvodine i nikom nista a kad je Vojvodina to uradila odmah su svi poceli da sikcu i pljuju, sta cemo sad !!!

fdsa
Tako to ide,ne posmatra se politicari su krivi,nego se pojavi ideja krivi su samo politicari u Beogradu,a u Vojvodini su posteni posto velika vecina nema uvid u njihovo obavljanje poslova kao sto ima na drzavnom nivou.Prica se o procvatu Vojvodine,a pogledas sela po Vojvodini,malo dalje od Novog Sada i pogledas katastrofalno stanje puteva i nerazvijenost odredjenih delova.Onda cujes izgovore to je zato sto su nam uzeli pare,a niko se ne pita kako se ima za placanje ,,umetnika'' za Novu godinu,a nema za ta sela?Ili se ne ispituje ko je cankov kum (clan kog klana)?
Prosipa se prica o nasilju u ostalim delovima Srbije,a u Novom Sadu se zanemaruje i krive se dosljaci,iako po mnogim delovima grada ti koji vaze kao najopasniji su rodjeni ovde.

Makarije
Čudna je pravda i zakoni u Srbiji.Nedavno osudise nekog momka zato sto je na FB "govorom mrznje"pricao o lgbt populaciji(Licno mislim da lgbt populacija mora da ima sva prava), a ovdje ne portalu isti nikovi sire otvorene separisticke stavove, ideje i namjere, a to rade slobodno.Od kada je i to po zakonu?Da, Kardeljev Ustav iz 74-te je dobar, ali samo za one koji ne misle dobro Srbiji, a isti taj Kardelj je Cosicu, jos 50tih, rekao da je za njih Juga samo usputna stanica ka nezavisnosti, a u tom istom Ustavu su ugradjene ideje Maspok-a, a Vi i ne znate o cemu pricam, zar ne?
Sto ne podjelise Hrvatsku tim Ustavom?


(izvor --- BLIC)

Нема коментара:

Постави коментар