11. 7. 2012.

Novi skandal u Ateljeu 212: upravnik organizovao koktel usred izvođenja predstave

(komentari čitalaca)

petko
čim je kriza i nemaju za koga da snimaju reklame odmah se cupaju za kosu i vade oci.

DjoplinKarenjinaDjenis
Mogu da razumem da je čovek nasao razlog da ne postuje glumce, ali kako moze da ne postuje publiku i na taj nacin minira rad pozorista? Sta je njemu? Kakav je on to covek? Neverovatno. Sve i da se oslanja na jaka ledja, pa nista nije vecno.
Obraz je coveku jaci oslonac od ledja.

Dalmos
Atelje bi trebao da bude bastion odbrane zdravog razuma u ovim ludim vremenima, a umesto toga oni su se potpuno uklopili u trend!
SRAMOTA!


Johan
Ja nesto i ne verujem da je taj koktel bas toliko smetao glumcima i publici. Bice da je sve to malo preuvelicano upravo zbog Kokana Mladenovica.
Da bi se imalo jos materijala za njegovu smenu.

Jaca
Pa dobro, ko je taj Mladenovic? Toliko zasticenih belih medveda u ovoj drzavi. Izvinjavam se medvedima.

Dr-Ivana-Nikolic
Sramota je isuvise blaga rec: ovo je skandal bez presedana i gradonacelniku Italiji adut K. Mladenovica da s m e n i Jer nije Atelje 212 uoravmikova prcija...... Djilase, STA CEKATE ? Da se i ostali politicki puleni razbaskare i krenu jos gore da maltretiraju i publiku? Ta " kulturna indiferentnost" nasih politicara je najveci savremeni skandal! Od njih se " uce" drskosti upravnici razniraznih kulturnih institucija u ovom nasoj ocigledno " nekulturnoj" sredini.


kole
bio sam sinoc na predstavi cekaonica i nismo imali nikakvih problema,tek po izlasku s predstave smo videli da se nesto desava u hodniku! Ono sto je zaista smetalo meni i ljudima na predstavi je nesnosna vrucina u onom podrumu gde su nas smestili,a jos su iskljucili ventilaciju verovatno da ne bi trosili struju !! Inace predlazem svima da odgledaju predstavu,stvarno je super skoro do samog kraja.A tada ubacuju pricu o Milosevicu koja kvari sve i koja se uopste ne uklapa u prethodni deo predstave!
Veliki pozdrav iskrenim ljubiteljima pozorista!


Mara
Naravno da je Gorica najglasnija u borbi protiv Kokana, kada se namerila na mesto upravnika, samo je izvisila za tekuci mandat. Ukoliko kolektiv Ateljea 212 zaista ima realnih zamerki na rad upravnika i namerni su da ga smene, onda im Gorica Popovic ne sme biti predvodnik, jer njeni motivi nisu boljitak Ateljea, vec licna promocija.

www
daj,ne preteruj te,anica dobra zivi u nemackoj a ona se buni,u kragujevcu ima "glumaca" koji zive u beogradu a plate iz kragujevca,ne dolaze na posao po mesecima,godinama,dokle ce ovi glumci da se bune,a pocetne im plate od 50 hiljada a ima i bez fakulteta a ima i naravno pristinski fakultet i BK,kad ce radnik da se postuje u ovoj drzavi a ne prosipanje vazduha,nikad i tako ce nam zauvek ovako biti?

nixon
eksplozija bahatosti upravnika Ateljea. Nemoguce da nije znao da se u vreme zurke odigrava predstava Cekaonica, i naravno da je trestalo kao na vasaru. Nije problem sto je trestalo, nego sto je to bas u vreme odigravanja druge predstave. Niko nije ni cestitao na 100-toj predstavi Cekaonica, u kojoj sam upravnik nije reditelj, ali je zato uredno napravljena zurka u cast stote predstave Kosa. I predstava Cekaonica je predstava Ateljea, a ne samo one predstave gde je doticni reditelj! To je sramota samozivosti, bahatosti, jednog nazovi menadzera.

artiljerac
Пошто у тај исти Атеље 212 идем јако дуго(могу да се похвалим да сам Радована 3, гледао на предпремијери 73) мислим да нешто стварно није у реду.Мири Траиловић,која је поставила прву,доста бољу,"Косу" не би ни случајно пало на памет да ово уради.Муцију Драшкићу ни случајно.Не схватам пориве Кокана Младеновића.Ја па ја.Ало бре пријатељу,схвати да ниси ни близу Бојана Ступице који опет никако не би направио овакав скандал.Ти јеси управник,али то не носи само право на зезање,то носи јако велике обавезе.Пре свега бити фин.

(izvor -- BLIC)

Нема коментара:

Постави коментар