5. 7. 2012.

Vlada i ministarstvo lagali o trošku za kancelariju

(KOmentari čitalaca)

sneki-
od kad je sveta i veka kaže se ,,u laži su kratke noge,, ali su ovi ,,stručnjaci ,, stvarno mislili da će sve da ,,preveslaju,, kao mnogo puta do sada. pa dokle ćete'?
nismo svi amebe.

Igor-UK
Skandal! U Engleskoj bi za to padale i fotelje i zatvorske kazne. Besramni beskičmenjaci! Pa je 'l nije bilo lakše priznati lepo kad se sve ionako sazna? Alavoj prznici bih ja sad pomrsio račune i dao mu samo milion za celu godinu, pa nek spava u Bronxu.
Kako nas više nije sramota da se brukamo pred svetom?

Sima-Strahota
Ne vidim zasto je problem obezbediti sredstva za predsedavanje Jeremica. Imati coveka na tako vaznom polozaju je velika stvar i treba iskoristiti ovakvu priliku. Toliko para se bacilo na kojekakve gluposti, toliko para se pokralo a sada se pravi problem. Strasno!

pitalica
Stavili tačku na svoje bahato i neodgovorno ponašanje prema budžetu. Ako ima para za Jeremića, ond treba da ima para i za druge budžetske korisnike. Ovako će prosvetari i zdravstveni radnici da imaju zamrznute plate, a privilegovani će dobiti sredstva koliko im treba. Bravo za odlazeću vladu!

Aleksandar
Dajte zvanican dokumenat , ali pravi , koliko je pravi trosak za predsedavanje UN-om, i koliko je recimo odvojila drzava ciji je covek bio na toj funkciji pre Vuka.
Ako se sve to uporedi , onda je sve ovo istina , a ne politizacija.

petar
Ipak bio prav đilas! UN daju 3.000.000 $ za troskove,vazaca,sekretara,stan i tao dalje. što je dosta,i ne treba nista davati iz budjeta Srbije.A ta duznost predsednika nista,funkcije predsednika ako neka drjava zatrazi sastanak,predsednik treba da obavesti drugi clanove UN!
Sad vidite koju korist ima Srbija,korist ima samo Jeremic!


bojan
Pare odmah uskratiti a iste usmeriti za kupovinu gama knife a ne da trcimo po Turskoj i Nemackoj i dajemo ogromne pare za lečenje. Mladi ljudi nam umiru dok političari bahato se odnose prema novcu.
Ako čita neko ko upravlja nasim malim bednim zivotima odmah neka reaguje i spreči malog rasipnika da arči pare po belom svetu.


Goran
kladim se da su pobedili na izborima, kao sto su i bili sigurni da hoce, da niko iz ds-a ne bi postavljao pitanje, bunio se i iscudjavao kao sada nego bi nam se uobicajeno smejali u facu i pricali kako moramo da stegnemo kais.....
sad su svi pali s kruske i nasli se u cudu zaboga...

Pitam-se-pitam
hmm, nije mi jasno - u tekstu stalno pominju cifru od 7 miliona dolara, a na dokaznom materijalu pise 2,9 miliona dolara. Kako su dosli do cifre od 7 miliona, to se ne objasnjava, ili ja ne umem da citam? Voleo bih da mi neko objasni.
U svakom slucaju, obe cifre su sramotne.


Nenad
Jeremić je puno puta preleteo "preko velike bare" i mogao je od ambasadora da sazna cene stanova u Njujorku.Za nas je čast da bude predsedavajući na godinu dana u UN.Hrana je u SAD-u jeftina ,ali je stan skup.Treba mu pristojni stan i prostor za kancelariju.Koliko to košta?U pitanju je i lokacija što bliže zgradi UN.Verovatno je to neki centar a tamo stambeni kvadrat nije jeftin.
Realno će to neka naša komisija da proceni i odobri sredstva.
Kada je bilo SP u fudbalu u Južnoj Africi naši su dobili 8 miliona dolara na ime troškova prevoza i smeštaja.


(izvor --- BLIC)

Нема коментара:

Постави коментар