15. 7. 2012.

SNS: Zloupotreba Egzita u političke svrhe

(Komentari čitalaca)

Vlada
Mozes izaci iz SRS-a, ali SRS iz tebe NIKADA!

kdh
Novi Sad jeste glavni grad Vojvodine. Transparent je rezonski znak protesta protiv represivnih mera koje se primenjuju nad Vojvodinom.

rastpa
Ovakvo saopstenje je ocekivano, ali mi u njemu bode oci ova rec "najeklakantniji". :)


Novosadjanin-
Pa tako je jos od 38me iz proslog veka ,cak sta vise bilo Vojvodstvo . Eto nek se i danas zove VOJVODSTVO.
Inace transparent je zbog STRANACa da se ne pitaju "da nisu mozda zalutali u neki drugi Novi Sad !

ljilja
SNS polako postaje paranoicna. Gospoda iz SNS nece, da se pomire sa cinjenicom da, ih gradjani Vojvodine jednostavno nece i nisu im ukazali poverenje na prethodnim izborima. Pokusavaju na razne nacine, da omalovazavaju volju naroda u Vojvodini i pokusavaju, da naprave problem tamo gde ga nema!
Koliko god se trude, da deluju kulturniji, uvek iz njih izviri ona stara radikalska bahatost!

uh
...na najeklatantniju nacin..
impresionaran sam recnikom, ali s obzirom da jorgovanka citira cicerona, onda i nije iznenadjenje.

maja
ma sram bilo i beograd i novi sad .
zar nas u školi nisu učili da je glavni grad pokraine vojvodine novi sad. čemu tolika buka .sramota. pa neće se zbog toga vojvodina odcepiti niti će biti manje srpska

Mile
Sada izadje drzava, ako je ima, ako organizatori odbiju da se javno izvine za potpuno nepotrebnu provokaciju i potpisu papir o totalnoj depolitizaciji festivala dok postoji, za iducu godinu uskrati iznajmljivanje Petrovaradinske tvrdjave organizatorima EXIT-a, ili proglasi novi festival na Petrovaradinu u dobas odrzavanje EXIT-a, recimo Festival Suncevih Pega. I resen problem.
U protivnom, imamo jasnu poruku da je jedan obican festival jaci od drzave i da svako ovde moze da radis ta hoce.


agnostik
Pa EGZIT je nastao kao svojevrstan protest vlasti u kojoj ste i vi bili ali pod drugim imenom a uradio je za pozitivnu promociju Srbije više od vas i mnogih a što se prihoda i poreza tiče prvo prikažite svoje i svojih članova pa ko zna?

zoran s
direktnim razgovorima srba iz srbije iz vojvodine,sumadije i ostalih oblasti resiti nesporazume. naravno uz ucesce svih autohtonih drzavljana i madjara,rumuna,rusina,bunjevaca. jer problem je za sve isti,jugoslovensko-crnogorska hidra koja puno kosta ostavljana u beogradu. neko bi hteo da napravi sukob srbi iz srbije iz vojvodine,protiv sumadije i ...... jugosloveni znaju kako srbiju razdeliti,posvadjati,osiromasiti........
dosta vise separatizma i propasti srbije!


Exitash
Nemojmo zaboraviti da je Exit kao festival i nastao kao revolt mladih nad nekakvom "politikom". Tako da je ovo po meni za ocekivati od Exit-a;
jedino je pitanje dal je to sad revolt ili sta vec al to je druga tema.

Drinko
Ово је кршење Устава Србије. Ко прекрши Устав иде у затвор. Нема јавне расправе да ли је Устав савремен или конзервативан. Ако политичачри не знају поступак нека се не баве политиком. У свакој правној држави прво се мења Устав а потом ситуација. Политичари код нас, прво промене ситуацију а онда траже промену Устава. Док је оно прво, прави пут, ово друго је рушење уставног поретка, анархија. Ево ја се не бојим и не стидим да ово напишем. Слободни модератор ће ово објавити или не зависно од наређења.



(izvor --- BLIC)

Нема коментара:

Постави коментар