19. 11. 2015.

NOVI HIT SINGL DISCIPLIN A KITSCHME - ZABORAVILI ROKENROL!?!

Kultni bend koji je u samom vrhu muzičke scene na celokupnom ex-YU prostoru nastavlja da stvara i iznenađuje publiku. U susret izlasku novog albuma, objavljen je novi hit-singl grupe Disciplin A Kitschme "Zaboravili rokenrol !?!", a dva specijalna klupska koncerta u petak 11. i subotu 12. decembra u Klubu Gan (Miloša Pocerca 25) predstaviće savršen uvod u novi album, takođe planiran za decembar.

Povodom singla lider grupe Koja, kaže:

“Zaboravili rokenrol !?!” je konstatacija planetarnog stanja i odnosa današnjeg čoveka prema rokenrol muzici. Muzički se unekoliko razlikuje od onoga po čemu ljudi znaju ovu grupu, konkretno, tu je ritam koji do sada nismo svirali, ali ne bojte se, uvek je to i uvek će to biti samo kvalitetna i angažovana bučna rock muzika.

U pesmi dodatne udaraljke sviraju londonski gosti Lord Eric Sugumugu i Robert Goldsmith, u čijem su Tish Town studiju udaraljke i snimljene. Zanimljivost vezana za Lord Erica je da je on kao mladi perkusionista svirao na legendarnom Hyde Park koncertu The Rolling Stones 1969. u istorijskoj verziji “Sympathy For Devil”. Udaraljke se mogu čuti u srednjem delu singl verzije “Zaboravili rokenrol!?!”, dok će produžena verzija na albumu sadržati udaraljke u celosti, u svojoj punoj raskoši."

Koncertno izvođenje novog hit singla možete očekivati na koncertima Disciplin A Kitschme u petak 11. i subotu 12.decembra u beogradskom Klubu Gan.

Нема коментара:

Постави коментар