2. 11. 2015.

PROMOCIJA/PREMIJERA video spota NO@NO - To ne umem 3. novembra u 20:30 u Centru za ravnotežu (Zagrebačka 9)

to ne umem
Pozivamo Vas da nam se pridružite na promociji i premijeri muzičkog video spota mladog benda NO@NO za pesmu “To ne umem” koji je kreirala autorska ekipa Šta hoćeš uz produkcionu pomoć Balkan Music Boxa. Promocija će se održati u novootvorenoj galeriji Centra za ravnotežu u Zagrebačkoj (odskora Koče Popovića) ulici broj 9 u utorak 3. novembra 2015. u 20:30h.

Potpuno simbolično baš među prvim rok posterima, singl pločama, rok časopisima, starim instrumentima, predmetima i uređajima važnih rokera, artefaktima, samom predivu istorije rokenrola u nas, postavci izložbe „Rok muzej“ Instituta za savremenu muziku, održaće se promocija prvoga video singla benda NO@NO, jednog od najmlađih autorskih bendova u nas, pesme „To ne umem“. Ekipa iz Kosjerića, finalisti prošle sezone emisije B.U.N.T., čiji se stil grubo može definisati kao „grunge“, ulazi na scenu stvarnosnom pesmom o životnim dilemama, osećanjima u vremenu i prostoru sadašnjem. I spot koji je kreirao autorski tim Šta hoćeš donosi iste dileme. Tu, između Istoka i Zapada, gde je jedna varnica dovoljna. I svi su razlozi za borbu do kraja isti kao i za beg.

Na promociji će kratko akustično nastupiti bend NO@NO, a zatim će o pesmi i spotu govoriti autori, akteri i kritičari.

Tačno u 21:00 biće premijerno emitovan video spot u prostoru Centra za ravnotežu, ali i na televizijama MTS i Kanal 3, kao i na zvaničnom YouTube kanalu Balkan Music Boxa.

Нема коментара:

Постави коментар