10. 11. 2015.

Koncertna promocija novog albuma sastava „Atheist Rap“ i gosti „Dža ili Bu“ - 14. novembar 2015 u 22.00, dvorana „Apolo“ Doma omladine Pančevo

Oficijalni sajt se nalazi na adresi: www.atheistrap.net


U subotu, 14. novembra, od 22 časa u dvorani „Apolo“ Doma omladine Pančevo, na programu je specijalna koncertna promocija novog albuma „Überlauf“ sastava “Atheist Rap”, koji će biti objavljen dva dana nakon njihovog nastupa u Pančevu. Ovo je njihov šesti studijski album, koji će izaći za beogradsku izdavačku kuću „Lampshade“, a slušaocima će biti dostupan i za besplatno skidanje na portalu Nocturne magazina.

Publika u pančevačkoj koncertnoj dvorani „Apolo” Doma omladine imaće ekskluzivnu priliku da uživo čuje pesme sa novog albuma i prisustvuje celovečenjem pank-rok spektaklu, koji će upotpuniti gostovanje sastava „Dža ili bu”. Oni će takođe publici predstaviti nekoliko novih pesama sa prestojećeg sedmog studijskog albuma koji će uskoro izaći pod nazivom „Sedma sila“ kao i najpoznatije pesme koje su obeležile njihovu karijeru. 

Atheist Rap nastupa u sastavu: Vladimir Radusinović – Radule (gitara i vokal), Aleksandar Popov – dr Pop (vokal), Aleksandar Milovanov – Atzke (bubnjevi), Zoran Lekić – Leki (bas gitara), Zoran Džuklevski (gitara).

Više o sastavu “Atheist Rap”

Pank-rok grupacija “Atheist Rap” je osnovana davne 1989. godine u Novom Sadu. Punu afirmaciju su doživeli već debi albumom “Maori i Crni Gonzales”(1993). Fanzinaškim i poluprivatnim kanalima album nalazi put i do slušalaca na prostorima koji tada koncertno nisu bili dostupni bendu, a pesma “Wartburg limuzina” ih dovozi na vrh svih top lista na kojima je bila emitovana.

Sarkastični humor i kritički odnos prema vlasti je univerzalno potreban i primenjiv na ovim prostorima, tako da Atheist Rap već godinama unazad puni klubove po regionu. Svirali su proteklih godina sve veće i značajnije festivale po regionu (EXIT – main stage 2011, INmusic Zagreb – main stage 2013, Belgrade Calling 2013, Beerfest Belgrade, Dirty Old Festival, Viva La Pola, Vrlo dobar festival Sarajevo, Pivolend -Skopje, Lake fest Nikšić, Lastovo – otok glazbe, Ritam Evrope, Opatijske Barufe, Koncert godine i mnoge druge), a binu su delili i sa bendovima kao što su NOFX, Bad Religion, Buzzcocks, Die Toten Hosen, Nomeansno, PTTB, Cock Sparrer, The Exploited, Green Day, ali i sa Arcade Fire, Mando Diao, Arctic Monkeys…

Članovi Atheist Rapa su akteri srpsko-kanadskog dokumentarnog filma „SLAUGHTER NICK FOR PRESIDENT“ (Slotera Nika za predsednika) koji je osvojio nagradu za najbolji dokumentarni film na 10. ZAGREB FILM FESTIVALU 2012. godine.
Do sada iza sebe imaju 5 studijskih albuma, 1 best of album, DVD live izdanje i album izdat uz monografiju objavljenu povodom 20 godina postojanja benda.


Oficijalni sajt se nalazi na adresi: www.atheistrap.net
Video arhivu možete posetiti na www.youtube.com/atheistrap021

Нема коментара:

Постави коментар