18. 11. 2015.

Vikend u teatru Le Studio: u petak "ISTRAJNOST", u nedelju "RASPARENI PAR

Vikend u teatru LE STUDIO


Nezavisni Le Studio, "skriveni teatar Beograda", će i ove nedelje ugostiti ljubitelje drugačijeg umetničkog izraza u svom ambijentu, koji više podseća na dnevnu sobu ili vaš omiljeni bar, nego na pozorišta na koja ste navikli. Pripremite se za jedinstveni pozorišni događaj koji će se posle predstave nastaviti u opuštenom druženju sa umetničkim timom.

U petak, 20. novembra, u 20h, na repertoaru teatra Le Studio je nova predstava "Istrajnost", autorski projekat umetničkog tima teatra. Tema predstave je večito pitanje identiteta i suočavanja sa nesigurnom budućnosti koje muči sve generacije i pogotovo je karakteristično za naš region.

U nedelju, 22. novembra, na repertoaru je komedija "Raspareni par". Ovo je predstava o muškom prijateljstvu u Srbiji - kako oni žive, šta rade kada nisu tu žene, kako se ponašaju prema ženama! Predstava o svakodnevnici koju volimo! Predstava u kojoj ćete prepoznati sebe, svoje prijatelje, vaše fore i navike. Ovaj komad nas kroz priču o muškim prijateljstvima, kroz jednostavan, ljudski i svima razumljiv humor, podseća da cenimo ono što imamo. Raspareni par izaziva urnebesni smeh u publici upravo zato što pogađa u srž naših šala, navika i karakteristika najdubljih prijateljskih odnosa koja opstaju uprkos svim nedaćama.


Više informacija o predstavama:

Нема коментара:

Постави коментар