10. 1. 2012.

Učiteljica tuži Jovu Kapičića

Jovu Kapičića, generala Udbe, ukoliko se preseli u Crnu Goru, kako je najavljivao, čeka krivična prijava učiteljice u penziji Mire Mandić zbog zločina protiv civila, odnosno što je koristio decu kao živi štit prilikom likvidacija „državnih neprijatelja“.

(KOMENTARI čitalaca)

petar
Gospodjo Miro Gospodin Kapicic je u Srbiji ziveo a srbija je pravna drzava!!!! u kojoj su heroji kao Kapicic cenjeni,zasticeni i dobro placeni,Mozda u vasoj C.Gori naidjete na zakon koji ce vas zastititi i pravdu kraju privesti to u srbiji ocigledno je nemoguce.

Komunista
Ovaj clanak kao da je narucio sam Ljotic.Sto ne pomenu baba da joj je krv pio ili zivu pojeo,ili tako.Koristili je kao zivi stit,a ovamo dozivela dugu starost i prozivela svoj zivot kakvi mnogi mladi nece nikada.Strasno,prvo te koriste kao zivi stit,a posle iskoluju,zaposle i daju penziju.Ma komunisti su zlo bre.Jos samo da mozate da dokazete svoje trvdnje,pa mu radite sta hocete.Ne treba zaboraviti da su i u Nemackoj prvo krenuli na komuniste,pa onda na sve ostale.Po antikomunistickoj kampanji,kojoj bi i Gebels pozavideo,u ovoj zemlji se izgleda priprema teren za dolazak na vlast nekog novog Ljotica ili Nedica.Evropa skrece sve vise u desno,pa moramo i mi da pratimo trendove.Po tome koliko je sve jaca desnica na zapadu,izgleda da se sprema da zvekne neka zestoka kriza i jos zesci svetski rat.


Banini23
Baš fin i hrabar jedan čovek. Junačina. Umesto da se sabio u mišju rupu posle svih zločina koje je učinio što za Broza što iz zadovoljstva a on talasa i zabija narodu prst u oko. A i mi smo čudo kada je takav mogao toliko godina bezbedno da sedi ovde a da ne odgovara.

jututunacccc
E pa uciteljice, mislim da ti je pogresna adresa. Svi ste se okomili na Jovu, jer govori otvoreno. Ali Jovo je bio samo izvrsitelj. Zaboraviste mnogo vecu ajkulu, bez koje Jovo nije smeo ni da udahne: Milovan Djilas.Ovo vam je srpski paradoks. Jovo ubica a Leka (Rankovic) heroj.Pa ako je neko u Beogradu vrsio istrage, hapsenja i likvidacije to je bio jedan neprikosnoveni covek: Slobodan Penezic Krcun.Jovo je bre irelevantan prema Leki, Krcunu, Ceci Stefanovicu ili Djilasu.Pogledajte se na sta licite.

SandraKG
On se ponašao, po meni, isto kao i Artukovic. On je bio i sudija, i egzekutor, i Bog i batina! Po cemu se razlikuje, osim sto je zlocine izvrsavao i u miru, a to je za mene gore nego da je izvrsavao samo u ratu kao ostali ratni zlocinci.
(izvor --- BLIC)

Нема коментара:

Постави коментар