15. 12. 2014.

Kulturno – zabavna akcija „Neukusu treba reći NE!“

Kultni bend Disciplina A Kitschme organizuje kulturno – zabavnu akciju pod nazivom “Neukusu treba neći NE!” u četvrtak 18. decembra u SKC-u.  Celokupni događaj, osim koncerata, vizuelnog sadržaja i dj-inga, uključuje i mogućnost nabavke knjiga, stripova, vinilnih ploča, majica, kao i slatkiša.

Kao glavne zvezde večeri nastupiće Disciplin A Kitschme, a pored njih svoje polusatne nastupe imaće i Straight Mickey And The Boyz, Bo, 16 osam 23 i Za DŽ.

Svoj DJ set u Holu SKC-a imaće DJ Steva Glušac (stoner soul, desert-punk), dok će za muziku između nastupa grupa u Velikoj sali biti zadužen DJ Njegova Ekselencija Crni Zub (space-glam-fonk).

 Na ekranima u holu SKC prikazivaće se razne animacije, kao i  "pokretne slike blaxploitation estetike sedamdesetih".

U holu SKC-a biće postavljeni štandovi dobrog ukusa na kojima će se predstaviti : Kreativni centar, Stripoteka Darkwood, Bombondžija Bosiljčić, Dechko Tzar, Geopoetika, Utopija, Delfi, Pinball Wizard, Yugovinyl, Mascom.

Kulturno-zabavna akcija počinje u 17:30!

Karte za ovaj događaj su 800 RSD u pretprodaji, 1000 RSD na dan akcije, a mogu se nabaviti na blagajni Studentskog Kulturnog Centra (Kralja Milana 48), kao i u kafeu Šikarica (Skadarska 22).

Нема коментара:

Постави коментар