17. 3. 2012.

2. ADRIA MUSIC CONFERENCE PONOVNO U UMAGU

::: Umag/Zagreb, 06. ožujka 2012. – :::

Drugu godinu zaredom istarski grad Umag postaje središtem najvažnijih regionalnih glazbenih zbivanja uz ADRIA MUSIC CONFERENCE. Brojni regionalni i svjetski priznati glazbeni stručnjaci već su potvrdili svoj dolazak.

Prva glazbena konferencija u regiji ADRIA MUSIC CONFERENCE održat će se u Umagu 01. i 02. lipnja 2012. Hotel Sol Melia Coral, hotelske kuće Istraturist kao jednog od glavnih partnera konferencije, ugostit će vodeće regionalne i svjetske glazbene stručnjake te brojne ljubitelje glazbe i tako na dva dana postati epicentrom glazbenih vibracija u regiji. Premijerno izdanje AMC-a održano prošle godine okupilo je više od 30 predavača iz regije i svijeta, preko 400 sudionika te brojne predstavnike medija iz regije.

Drugu godinu zaredom AMC će svojim programom, kroz brojne zanimljive teme, panel diskusije, predavanja i radionice, pokušati dati odgovor na goruća pitanja iz područja glazbene i popratnih industrija. Na jednom će se mjestu okupiti priznati svjetski i regionalni stručnjaci, diskografi, promotori, DJ-i, producenti, pjevači, plesne skupine, glazbeni kritičari, brojni predstavnici medija te ljubitelji glazbe. Na drugom izdanju glazbene konferencije poseban akcent će se staviti na poslovnu suradnju “AMC B2B”, te će tako svi gosti konferencije moći unaprijed rezervirati/najaviti za desetominutni sastanak sa različitim profesionalcima iz industrije. Dovoljno će biti da se u predvorju hotela Sol Melia Coral upišete na ploču uz osobu s kojom želite imati sastanak. Uz stjecanje novih znanja, razmjene iskustava, sudjelovanja na atraktivnim radionicama, posjetitelji konferencije moći će se opustiti i zabaviti na koncertima pod zvijezdama eminentnih imena svjetske glazbene scene.

“Bili smo ugodno iznenađeni odazivom svih sudionika i predavača prošle godine i vjerujemo kako će 2. AMC biti još produktivniji, nadamo se pokrenuti određena rješenja problema glazbene industrije u Hrvatskoj, uz naravno odličnu priliku za poslovnu suradnju i nova poznanstva. Partije ne treba posebno naglašavati jer već svi znaju da će biti odlični, a očekuje nas i pokoja hrvatska premijera!“ – izjavila je Mia Pećina, predstavnica svih partnera koji organiziraju AMC (MPG, Seven emp, Lot 28 Studio).

Od danas su otvorene prijave na 4 radionice koje će se odvijati za vrijeme 2. AMC-a. Svaka radionica može primiti svega 25 sudionika i za svaku je potrebno posebno se prijaviti na web stranici AMC-a, www.adriamc.com. Prijave se prihvaćaju do ispunjenja mjesta zato požurite! Radionice će obrađivati sljedeće teme:
GLAZBENI VIDEO – kako napraviti nešto drugačije? Atraktivna radionica koja će polaznike osvijestiti o kreativnom procesu nastajanja inovativnog glazbenog videa. (Voditelj radionice Phatphinger production, osnivač portala TipiTV Danijel Tipura)

WORKSHOP by SAE – nakon uspješne prošlogodišnje radionice The Shapeshifters se vraćaju i ove godine na AMC, ukazavši tako veliku čast konferenciji. Stručnjaci SAE instituta predstavljaju niz radionica o naprednim tehnikama produkcije glazbe. ( SAE institut, The Shapeshifters)

WORKSHOP by EMI – ovaj renomirani centar glazbene edukacije za glazbene producente predstavlja zanimljiv koncept radionice koji uključuje proces modernog miksanja glazbe, te usvajanje znanja o općoj produkciji elektronske glazbe, uz producentsko natjecanje u kojem će sudionici sami stvarati elektronsku glazbu. (EMI, Luka Tralić Shot – grupa Elemental, Boris Đurđević aka Eric Destler /Colonia)

ŠKOLA PJEVANJA HUSAR&TOMČIĆ – ova radionica uvest će vas u tajne studijskog pjevanja i predstaviti školu repanja u suradnji s poznatim glazbenikom i producentom Baby Dooks-om. U suradnji s EMI edukacijskim centrom voditeljice će predstaviti show-case kako u 30 minuta napraviti kompletnu pjesmu. ( Ivana i Marija Husar, Martina Tomčić, Baby Dooks I gosti).
Dodatne detalje o radionicama te adresu za prijavu potražite na web stranici.

Early Bird prijave na konferenciju otvorene su od danas, i zahvaljujući suradnji s hotelskim partnerom Istraturistom te agencijom Atlas, paketi koji uključuju: kotizaciju, ulaznicu za veliki party Umaginationa i smještaj (2 noćenja s doručkom, 4*) počinju već od 1.355 kn! Early Bird prijave traju samo do 10.4. pa požurite. Više informacija potražite na našem webu.

Uz Adria Music Conference, grad Umag isti vikend u sklopu glazbenog spektakla Umagination ugostit će vodeća imena svjetske glazbene scene, a do sada su svoj nastup potvrdile DJ zvijezde Axwell i Deniz Koyu, koji će svoj nastup imati u ATP Dance Areni.

(izvor --- http://www.adriamc.com/)

1 коментар: