1. 2. 2012.

Tužilaštvo odbacilo krivičnu prijavu protiv Čedomira Jovanovića

(KOMENTARI ČITALACA)

Narod
Ma da,pustite čoveka! Pa svi znamo da od poslaničke plate i bez dana radnog staža živi na visokoj nozi i to visoko za ulove Švajcarske ili bilo koje razvijenije zemlje EU,malo uz pomoć "prijatelja i bogatog tasta" i to je to.džipovi,Armani,telohranitelji,vila na dedinju pod zakupom.
Bolje recite da je zaštićen i ne blamirajte džaba i sudstvo i tužilaštvo i sve ostale!


@Narod :
Zato je i izvrsen reizbor sudija i tuzilaca, da bi vlast dovela svoje sudije i tuzioce koji ce da igraju kako oni sviraju, a sklonjeni su svi oni koji nisu hteli da im se pokore.

neutralan
@Djuric Milan :
A koji bi normalan tuzilac mogao prihvatiti tako sastavljenu krivicnu prijavu, protiv čedomira Jovanovica?! Sta je on to izjavio sto nije tacno? Smiculi su mi se ovde svi dezurni naprednjaci i radikali koji opsedaju ove stanice misleci da ce sa takvom kampanjom pridobiti neopredeljene glasace. Varate se, ako nema pametnih na listi, necu nikoga glasati a svako drugi koje iole normalan nece ni pomisliti na to da vam da glas , Vas nikada ne bih glasao jer ste provereni zlikovcii i kriminalci sa velikim iskustvom iz 90-tih.

AkiAmsterdam
@neutralan :
"......a u međuvremenu je Čedomir Jovanović najavio tužbu protiv Agencije zbog narušavanja ugleda u javnosti." , a koji ti to ugled uzivas u javnosti, Cedomire? To sto se ti populisticki ponasas ne znaci da te ljudi cene i gotive u Srbiji. Tebe samo mogu da gotive neki glasaci koji su protiv sadasnje garniture a ne zato sto si sposoban ili konstruktivan a pogotovo ne zato sto volis Srbiju.
@neutralan: I Cedo je iz devedesetih a zivi kao da je 1.000 godina ispred ekonomskog stanja u Srbiji.

pivljanin
@neutralan :
A meni su se smučili dežurni LDP-ovci.
Jedino što Čeda nije slagao je da je iz zatvora izvadio Simovića(ili Spasojevića).

Ljubav
@Narod :
Vidimo da je Čeda i ovde bio u pravu. Što se tiče duela sa Dodikom : Treba videti optužnice iz Haga. U njima jasno piše da je opsada Sarajeva genocid. Opsada je počela u proleće 1992.god. Iste godine se dogodilo i nezapamćeno etničko čisćenjnje na desetine opština u istočnoj BiH i bosan. krajini. Granatiranjem i snajperskim hitcima u Sarajevu je usmrćeno na hiljade civila i dece. Sve ovo piše u haškim optužnicama protiv tadašnjeg vojnog i političkog rukovodstva.
To rukovodstvo je osnovalo RS.


draganzr
@Narod :
Interesantno je cinjenica da čedu sa jedne strane vecina gradjana smatra minornim politicarem cija stranka jedva prolazi cenzus, a sa druge strane kad tuzilastvo odbaci optuzbe na njegov racun (a Jovanovic je nebrojeno puta lazno optuzen za sve i svasta) onda je on mocnik kome niko nista ne moze u Srbiji. Narodu ovde nije do pravde vec do zrtvenih jaganjaca za mracnije sutra. Istina je nepozeljna kategorija kod nas.
A istinu koju Cedomir sasipa narodu u oci je bolna, za nas porazavajuca cinjenica da nismo nista bolji od onih koji su nas uvukli u mrak pre dvadeset i vise godina.

Istina
Danima već traju napadi na Čedu. Organiuju ih moćnici jer se plaše da će pobedom Preokreta i ulazkom Srbije u EU izgubiti privilegije, mnogi i odgovarati.

@Ljubav :
Naprotiv, ovde Ceda pokusava mahanjem rukama i povisenim tonom da nametne narucen stav drugima, i ubedi kako je taj stav ispravan. A zasto se Ceda toliko uznemirio, skace u stolici, mase rukama, glavom, govori preglasno...cemu tolika nervoza? Zato sto Ceda nema argumente kojima potvrdjuje ono sto govori. Nervozan je jer ne moze da ispuni ono sto je narucilac ovakvog stava trazio od njega. Taj isti narucilac je pokusao i preko Preokreta da dodje do cilja, a sada pokusava i preko Republike Srpske. Molim novinare da pritisnu Cedu pitanjem, koliku sumu ce dobiti za predizbornu kampanju od onog ko je narucio Preokret, a zatim i spornu izjavu. Sta je cilj? Neverovatno je da covek pocne za sve da krivi i pljuje svoj narod, kakav god da je.
Ocigledno da je nagrada za sve to i te kako velika.

čitac
Čeda Jovanović je proizvod hipokrizije sa kraja devedesetih i početka 21-og milenijuma. Mislim da je najtipičniji predstavnik lažnih i licemernih moralista. Radi se o običnom desperadosu, koji je uskočio u jedan voz koji se kretao sopstevnom inercijom i iz voza izašao sa lažnim manirima "demokrate" i "reformatora", vodja "preokreta", a iz svoje partije je izbačen naglavačke. On zna zbog čega. Ne mogu da se otmem utisku da peva u istom horu u kojem pevaju Biserko, Pešić i dr. Da nije našao moćne zaštitinike sada bi trunuo u zatvoru, zbog svojih "zasluga" u demokratizaciji srpskog društva. Da ga Al Kaida plaća, mislim da bi javno nastupa od tome kako je ona legitimna oslobodilačka organizacija. Ali dušu je prodao djavolu, i djavolu mora činiti usluge. Upravo je jednu učinio pre nekoliko dana. Čovek koji je spreman da sopstveni narod vredja na način na koji čini, nije ništa drugo nego fašsta. Takvim ljudima se mora zabraniti da se pojavljuju na javnim nastupima. Čovek koji tako priča može biti samo jedno: ili fašista ili ima debelu korist od toga. Mislim da on tako govori iz oba ta razloga. Njegovo ponašanje je sasvim razumljivo: kada se naša država nalazila na prekretnici u procesu demokratizacije, i kada je bila potrebna samo mala prevaga da se to i obistini, on se bavio prečim poslovima i družio sa svoijim drugarima iz Šilerove. A sada otvoreno nastupa protiv nacionalnih interesa svoje države. Zajedno sa Krivokapićevim savetnikom.

I
Sećam se jednog političara iz prve polovine 20 veka koji je tako vikao,mlatio rukama i sve je u svojoj državi ubedio kako je samo ON u pravu.Tragične posledice njegove vlasti osetili su njegovi sunarodnici, ali bogami i čitav svet. Mi smo mala zemlja, vojno slabašna pa bi samo mi osetili na svojoj koži tu politiku. Svet bi se pitao "a šta im je to bilo potrebno".

Hoti
Samo nemojte mi reci da niije znacajan. Koliko komentara za tako malo vremena. Istina ponekad boli,ali on govori isinu i cinjenice. Sa takvima ,Srbija i ceo balkan daleko brze bi napredovali.
Problem nije sto drugi ne znaju ,vec sto nejmaju hrabrost to da kazu javno.


VLADASD
Cedooooo,legendooooo,mnogo si jak bre,alal vera,zbog takvih poput tebe mene je sramota sto zivim u Srbiji,ali svaka ti cast,jak si kao zemlja,ne moze ti niko nista !!!!!!!!!!!!!

(izvor --- BLIC)

Нема коментара:

Постави коментар