9. 2. 2012.

Jovanović: DS ponižava SPO i Vuka Draškovića

(KOMENTARI ČITALACA)

Drinko
Чеда је у сваком лонцу поклопац. А што се тиче Пешићке за онолико колико је ценила претходнике, толико ће и њу да цене нове генерације које долазе.

MONARHIJA
Obzirom na spekulacije u javnosti g.Jovanovic bi morao da se potpuno jasno distancira od DS-politike koju zastupaju vodeci funkcioneri ove stranke.Pogotovo istupanja Jeremica,Tadica,Micunovica jasno ukazuju na kontinuitet sa milosevicevskom politikom.
Oni koji su ucestvovali u previranjima osamdesetih jasno vide o čemu se radi.

-Colle
DS ponizava celu Srbiju, umesto da odmah raspisu izbore, oni drze celu Srbiju kao taoce. Ne zna se sta je gore, dal' ovo sto mali ucenjuju velike, ili sto veliki ne raspisuju izbore kad vec nemaju vecinu, u svakom slucaju narod ispasta.

lazarus
I VI, g-dine Jovanoviću, ponižavate Srbiju pa nikom ništa.
Ova zemlja je stvarno Supermen i to zato što je u stanju da istrpi sve i svakoga.

Bravo za Cedu Jovanovica.Uvek je govorio istinu ovom napacenom narodu koju narod na zalost ne razume.Istina je takva kakva jeste svidjala se ona nama ili ne.
Za istinu su se oni koji pokusavaju da je iznesu kaznjavali na razne nacine pa i na ovaj kojim se to cini SPO-u i Vuku Draskovicu!

Zlaja
Ko je god ponižavao Vuka, to mu se obilo o glavu. Glasovi SPO-a su doneli pobedu Tadiću na predsedničkim i koaliciji ZES na parlamentarnim izborima. Umesto da zahvale Vuku, demokrate ruše SPO, a SPS-u su dali pola vlade.

Vladislav-Stamenkovic
"Nije normalno tražiti od SPO da glasa za vladajuću koaliciju koja je tu stranku izbacila, a zadržala dva njena predstavnika koji odavno nisu njeni članovi - dodao je on."
Ovaj citat objasnjava pravo stanje stvari.DS i SPS su pokusali da preko Sreckovica vezu SPO za sebe i svoje antievropske ideje.

Sve ovo je pokusaj DS-a da umanji rejting PREOKRETA,demokratskoj stranci pada rejting i ti glasaci ce svoje poverenje dati PREOKRETU.Sad preko SPO pokusavaju buskaju zato sto nije hteo da ide sa DS i da zastupa njihovu pogresnu politiku.
Ceo SPO je za PREOKRET !!! A Sreckovic je odmetnik...

ReeNEe
Drveni advokat, svojih interesa,smešno. Pa Dana i Vuk su sami dovoljni da se ismejavaju svaka njihova izjava je čista glupost ,a to što su se uvatili sa Čedom u kolo to je neviđena glupost truli monarhista i labilni liberal , čoveče pa to je sprdnja sama po sebi ,čak i za DS je sramota biti u takvoj koaliciji sa tim propalim političarima.

Raca-Vracar
Strašno , ko je našo da priča o moralnim vrednostima , od kogaje stvarno previše. A i SPO sa Vukom je sprdnja samo po sebi , o demokratama netreba ni pričati kada se oni mere sa takvim propalim strankama , u kakvoj su dubijozi tek oni.

PREOKRET je postao mnogo jaci kada je usao SPO tacnije udvostrucio se rejtin i sada je oko 14% posto.DS zna da im glasovi idu na tu stranu pa pucaju u tom pravcu.
Ali dzaba je nisu uspeli ni jaci da sruse SPO pa nece ni zuti.

milan
čedo otkaci se inece ces i ti doci na nivo do 2%. Draskovic sa svojom taktikom nije mrdnuo sa mesta. SPO ucenjuje stalno, nije prvi put pa nije ni cudo da se bumerang nekada vrati.

(izvor --- BLIC)

Нема коментара:

Постави коментар