3. 2. 2012.

Snežana Samardžić Marković daje ostavku zbog nove funkcije

(KOMENTARI ČITALACA)

fegro
Imenujte Tomislava Karadzica-Toleta, predsednika FSS, zasluzio je covek da bude ministar sporta zbog znacajnog doprinosa razvitku srpskog fudbala i unapredjenju, uostalom uspeh se u Srbiji jedino i vrednuje.

HUNTER
Kraj je mandata pa daj da begamo. Ko se snašao, snašao se. A to što zakona o sportu o sportu nikako da zaživi, to što se sportski klubovi koji su okupljali hiljade dece gase, baš te briga.....
Važno da si ti pronašla novu funkciju.

boli-me-pamet
Kada je bio konkurs za to radno mesto. G-17 udomljava svoje ministre, Bradica u Kragujevacko pozoriste, nju u EU, kod svojih koalicionih partnera. Da li su u svome CV-u naveli kako su do sada bili uspesni i da je to prevagnulo na konkursima.

Vladimir-M
Kada će neko iz ove vlasti da podnese ostavku zato što je shvatio da je nesposoban i da ništa korisno nije uradio a ne samo zbog odlaska na novu funkciju?

zoks
pomenuta ministarka tesko da zna nesto o demokratiji jer na silne nase pozive da dodje u Aleksinac i vidi kako zivimo mi kojima je gol mini pic terena,odn. sam mini pic teren smestila na 4,5 metara od spoljasnjih zidova, cime je prekrseno niz svakojakih zakona , pa i ono najosnovnije- pravo na zivot, ona nas nije udostojila cak ni odbijajucim odgovorom.a od kada je taj teren toliko blizu postavljen ja sam , recimo, zbog celodnevne nedozvoljene buke oboleo od hipertenzije, skoro i od poremecaja sna, studenti odlaze iz svojih stanova da uce kod svojih prijatelja, itd. i ,evo, samo sada kad je ovakav kijamet, mi smo mirni jer je teren samo u takvim , vanrednim situacijama prazan. a na prolece cemo morati iz svojih stanova, pa pod kiriju da bismo sacuvali zdravlje.
Tako da neka se dobro čuvaju ti tamo kod kojix ce ona putem evropskih integracija.

Goran
Hvala ti Bože! Samo je bitno da se makne iz sporta, "..o kome ne zna mnogo, ali će naučiti!" Sa diplomom jugoslovenske književnosti će nam puno pomoći u evropskim integracijama.
Stručnost ispred politike - G17+


Curly
Jedno veliko BRAVO za nasu Ministarku! Konacno ce zene predsedavati Direktoratom Saveta Evrope za demokratiju!
Veliki uspeh za Srbiju!

jovan-ruzic
govoreci o tome zasto srpski sport belezi sve bolje rezultate selektor rukomentne reprezentacije hrvatske (!?) je prosle nedelje rekao da je to zato sto Srbija ima sposobnu ministarku koja je pocela sistematski da sredjuje sport i koja je omogucila sportistima da ne brinu za period posle bavljenja sportom jer ce od drzave da dobiju nacionalne penzije kao i da se tako nesto pametno u Hrvatskoj verovatno nikada nece dogovditi.
Elem, umesto da budemo ponosni sto cemo na tako visokom mestu u Evropi imati nasu Srpkinju mi je pljujemo, neverovatan smo narod!


Marija
Zaista smo banana drzava! Aktuelni Ministar, u toku mandata, konkurise za cinovnicko mesto u Savetu Evrope. Sramota je bila sto je ikada postavljena na to mesto, a ovo samo govori o kolicini nemorala i neporofesionalnosti.
O politickom bezobrazluku da i ne govorimo.

Malogradjanin
Baš sam se rasplakao, toliko je dobar ministar sporta bila da nam sve cveta.
Nadam se samo da je naučila šta je rukomet a šta odbojka.

Hiperaktivna-BUVA
Па када није могла да учини ништа да младима буде боље, ајде да оде у другу фотељу!
Не желим да мислим да је ово урадила само зато што жели да поштује закон и остави место ноком новом, перспективном....


(izvor --- BLIC)

Нема коментара:

Постави коментар