13.02.2012.

Phoebe Killdeer and The Short Straws u Beogradu!

Phoebe Killdeer, pevačica koja je za poznati francuski sastav Nouvelle Vague otpevala neke od najvećih hitova (Dancing with Myself, Love will tear us apart, Master and servant, Too drunk to fuck) nastupiće u Beogradu 17.februara sa svojim novim bendom The Short Straws.

Phoebe Killdeer (Fibi Kilder) je svoju karijeru započela saradjujući sa izvodjačima poput Basement Jaxx, Bang Gang i Nick Cave da bi se nakon upoznavanja sa frontmenom sastava Nouvelle Vague Marc Collin-om pridružila bendu ubrzo nakon što je objavljen prvi album.

Prošle godine Phoebe osniva i drugi bend pod nazivom The Short Straws koji svoj vrtoglavi uspon doživljava posle svega nekoliko meseci postojanja, sa hitom Fade out lines koji se našao na soundtrack-u za blockbuster “Colombiana“ u produkciji Luc Besson-a, sa Zoe Saldana u glavnoj ulozi.

http://www.youtube.com/watch?v=iKvUY0TKVqY
numeru mozete skinuti sa sledeceg linka: http://www.sendspace.com/file/1trz36

Od tog trenutka, sa glasom koji neodoljivo podseća na pevačicu sastava Vaya con Dios, Phoebe postaje zapažen izvodjač na francuskoj i svetskoj muzičkoj sceni, na kojoj nastavlja da radi paralelno sa oba benda.

Da podsetimo, sastav Nouvelle Vague je 2009. godine dva dana za redom rasprodao koncert u Beogradu u prostoru bivšeg bioskopa Odeon, dok je njena mladja koleginica Nadeah Miranda za samo tri dana uspela da rasproda koncert u beogradskom klubu Ilegala prošlog novembra.

Koncert Phoebe Killdeer and The Short Straws biće održan u subotu 17.februara u novom beogradskom klubu “Promet“ Pariska 20 na uglu Uzun Mirkove i Pariske (100m od Etnografskog muzeja u pravcu Kalemegdana – bivši restoran Park).

U prodaju će biti pušten kontigent od samo 250 karata koje se u pretprodaji mogu kupiti u klubu Promet, po ceni od 500rsd.

Ovaj nastup biće ujedno i najava/zagrevanje za veliki koncert – muzičko scenski performans sastava Nouvelle Vague koji će biti održan 07.aprila u Beogradu, pod nazivom “The Dawn Of Innocence” u režiji poznatog francuskog koreografa Jean-Charles de Castelbajac-a, u organizaciji domaće produkcijske kuće ShowTime.

Нема коментара:

Постави коментар