23. 6. 2011.

Besni Srbi protestima zatrpali fejsbuk stranicu američke komičarke

Nakon što je američka voditeljka i komičarka Čelsi Hendler u svojoj emisji koja se emituje na kanalu "E!" izvređala srpsku publiku koja je došla na koncert Ejmi Vajnhaus, zatim ministra odbrane Dragana Šutanovca i celu naciju, pokrenuta je internet peticija kojom se od nje traži izvinjenje , a voditeljkin fejsbuk profil preplavljen je besnim rekacijama sa svih strana.
Čelsi Hendler, voditeljka zabavne tok šou emisije "Chalsea Lately", izazvala je buru negativnih reakcija nakon podrugljivih komentara koje je uputila na račun srpske publike i ostatka nacije pre par večeri u svojoj emisiji.
Da podsetimo, ministra Šutanovca nazvala je boljševikom, a iščuđavala se tome što Srbi imaju fejsbuk i smeju da posećuju koncerte.
Na internet sajtu www.change.org napravljena je peticija u kojoj se zahteva da Hendlerova uputi zvanično izvinjenje Srbima zbog svog nastupa, a njena fejsbuk stranica zatrpana je komentarima ljudi iz Srbije. Dobar deo komentara su pokušaji da se komičarki objasni kakva je zapravo situacija u Srbiji i šta se desilo na koncertu, ali najveći broj postova su ipak najprostije psovke i teške uvrede na račun Čelsi.
Inače, emisija ove voditeljke i komičarke u Americi predstavlja nešto slično našim "Kursadžijama". Čelsi je poznata po britkom jeziku i po tome što se uvek veoma oštro šali i na sopstveni račun i na konto svojih sunarodnika, međutim jedina svetinja joj je pravo na seksualno opredeljenje koje se nikada nije našlo na meti njenih komentara.
(izvor --- blic)

Нема коментара:

Постави коментар