25. 5. 2012.

Novi broj magazina "My People"

MY PEOPLE
on line magazin o hip hop kulturi

Naslovnu stranu 22. broja My People magazina zauzela je “supergrupa” Zvezde Grajma s kojima smo odradili veliki intervju na 10 strana a tu su i još neka iznenađenja. Izdvajamo i razgovar sa polovinom grupe Bcrew, Demoniom koji priča o istoriji grupe, niškoj hip hop sceni i planovima za budućnost. DJ Raid je otvorio novu redovnu rubriku Scratch Art u kojoj će se pričati sa ponajboljim domaćim DJ-evima.
Tema broja su Hip Hop Dokumentarci gde smo pisali o nekim od kultnih dokumentaraca koji su bili ili će tek biti prikazani u Hip Hop Bioskopu koji je My People pokrenuo u saradnji sa Inex Filmom u Beogradu. Hip Hop Bioskop se održava svaki utorak u 20.30 na adresi Višnjička 76, na 1. spratu zgrade Inex filma. Tu svake nedelje možete pogledati filmove i dokumentarce koji se bave ili su inspirisani hip hop kulturom. Ulaz na sve projekcije je besplatan.

Sa velikog koncerta Beogradskog Sindikata u Areni Beograd donosimo izjave, fotografije i dva izveštaja a u saradnji sa sajtom www.dnevnikkosarkasa.com predstavljamo tekst o istoriji i nastanku Air Jordan brenda i prvih Jordan patika.
Tu su i Skubi, Remi (Elemental), Wunste (DKO Crew), Rema Luda Kuća, Robin Hood, Needle, emisija Geto Kartel, Hip Hop Kemp Srbija Team, Dada, Struka, Bvana, 43 zla, TBF i drugi.
Sajt www.mypeople.in.rs u novom, redizajniranom izdanju sada pored arhive svih brojeva magazina, svakodnevno nudi i aktuelne hip hop vesti iz regije. Osim singlova, spotova, izveštaja i najava događaja, tu možete pronaći i blogove naših autora, kao i arhivske snimke radio emisije My People Radio Show, a uskoro možete očekivati i nove, ekskluzivne sadržaje.

Oficijalna stranica:

www.mypeople.in.rs

My People na društvenim mrežama:

www.facebook.com/mypeople.magazin
www.twitter.com/MyPeopleMagazin

Нема коментара:

Постави коментар