26. 1. 2011.

Srpska premijera filma “Tilva Roš”

:: BOR ::
Debitantsko ostvarenje reditelja Nikole Ležaića “Tilva Roš” večeras će premijerno biti prikazano u Boru, a beogradska premijera zakazana je za 1.februar u renoviranoj sali Doma omladine. Film govori o rivalstvu i prijateljstvu dvojice tinejdžera.
Borani će u bioskopu “Zvezda” prvi imati priliku da vide film “Tilva Roš”, koji je do sada osvojio nagrade na jedanast međunarodnih festivala.
U ovom omladinskom, glavni likovi su Toda i Stefan, najbolji drugovi, skejteri koji provode prvo leto nakon završetka srednje škole u Boru snimajući video klipove u kojima izvode raznovrsne vratolomije u kojima se samopovređuju ili povređuju jedan drugog.
Vreme provode sa Dunjom, drugaricom koja živi u Francuskoj, ali svakog leta dolazi u Bor da bude sa starim društvom. Toda i Stefan ulaze u prećutno nadmetanje za njenu pažnju snimajući sve luđe video klipove.
Glavne uloge igraju tinejdžeri Stefan Đorđević, Marko Todorović i Dunja Kovačević, a njihove roditelje igraju profesionalni glumci Dragana Mrkić, Radoje Čupić i Dragana Mrkić.
(izvor --- BLIC)

Нема коментара:

Постави коментар