9. 4. 2010.

Skunk Anansie uživo u Beogradu

Skunk Anansie 28. juna prvi put nastupa u Beogradskom SKC-u. Skunk Anansie su se okupili krajem prošle godine ponovo na zahtev mnogobrojne publike širom sveta i odlučili da naprave re-union turneju, koja će obuhvatiti i naše krajeve (krajem maja sviraju u Zagrebu i Ljubljani, koncerti su već uveliko rasprodati).
Promotivna cena karata je 2.000 dinara. Karte su u prodaji od ponedeljka 12. aprila na svim prodajnim mestima Eventima i na blagajni SKC-a. Limitiran je broj karata.
Skunk Anansie predvođeni fantastičnom Skin (Deborah Dyer) možda i najboljim ženskim vokalom u alternativnoj/rock muzici, nastupiće kao što je najavljeno 28. juna u SKC-u.
U pitanju je orginalna postava koju čine: Skin, Cass, Ace i Mark Richardson, koja je nastala daleke 1994. godine, i koja iza sebe ima četiri albuma i petnaestak singlova. Svi albumi su bili u top 10 britanske bilbordove liste najpopularnijih/najprodavanijih albuma svih vremena.
1995. godine dobijaju nagradu za najbolji UK/Britanski sastav prestižnog muzickog magazine Kerrang!
Zatim 1997.god dobijaju MTV European Music Award za najbolji bend i najbolji “live” sastav. Tokom dugogodišnje karijere sastav “Skunk Anansie” je bio na turnejama i delio bine sa bendovima kao što su: U2, Rammstain, Aerosmith, Lenny Kravitz, Bad Religion… što dovoljno govori o kakvom se sastavu radi.
Ovo će biti jedinstvena prilika za sve fanove alternativnog zvuka da odgledaju “Skunk Anansie” jer bend radi povratničku turneju nakon osam godina pauze.

Нема коментара:

Постави коментар