12. 7. 2012.

Dens arena Exita spremna za 3D spektakl

(komentari čitalaca)

miki
Удри, скачи, пуштај вибрације по споменику културе док се не сруши!


deckonja
U doba gradnje tvrdjave jedini izolacioni materijal je bila glina. Slojevi gline su stavljani iznad podzemnih delova tvrdjave. Svake godine prilikom postavljanja bina zemlja se busi a samim tim je i sloj gline izbusen ko sir. To se vec vidi po povecanoj kolicini vode u katakombama. Sa donje strane tvrdjave se vidi pukotina na zidu koja je svake godine svs veca. Exit ni jedan jedini dinar nije ulozio u Djavu, a sve komunalne sluzbe rade besplatno. Nisu platili vojsci za koriscenje kasarne na trandzamentu i samo traze od grada lokaciju gde ne moraju nista da plate.
Sve sto zarade strpaju u svoj dzep.

stanar
Živim u podgradju 25god. i zaposlen sam u kulturi . Spomenicku rentu (koja je preko obavezna) nikome ne placaju. Tvdrjava je svake godine u sve losijem stanju (donji delovo koji se ne vide) ,jer montiranje stubova za zast.ogradu probijaju glineni sloj koji onako sasvim"slucajno" ne propusta vodu i sprecava objekte od opeke da se uruse ! Da su idzvajali samo 1€ od ulaznice za obnovu podgradja do sada bi sve sijalo, Ovako imamo za 5 god. 3 ogromne rupe (ceo auto staje u njih) i ulice nam smrde 2nedelje posle od mokraće i alkohola!!! Raspitajte se sta moraju organizatori Szigeta u Pešti da urade pre i posle festivala!!!
Pozdrav.

Salajcanin
Exit je toliko puno platio za korišćenje prostora da je tim silnim parama obnovljena kapija "Beograd" tako da kada gosti dolaze na đavu mogu da uživaju. Da ne govorimo o rasveti. Evo i ove godine će Exit platiti korišćenje Štranda za potrebe kampa.
Nije samo definisano kome.

Peca
Necu da ulazim u to da li exit treba da se odrzava na tom mestu ali mi smeta cinjenica da svake godine hiljade mladig ljudi radi za dzabe na festivalu.
Umasto da taj dogadjaj pomogne mladim ljudima da se ekonomski bar na tih nekoliko dana dignu, alavi organizatori ih koriste da bi napunili sopstvene dzepove.

novosadjanin
kao i svake godine za nas koji ne idemo ovo ce biti gomila tektonskih poremecaja i 4 neprespavane noci...

aca
kako volim kad pricam okolo o Novom Sadu gradu tolerancije i onda citam ovakve komentare, glavni vam je problem u zivotu 4 dana muzika u pozadini koja je realno slabija od kad komsija odvali neku glupost.


(izvor -- BLIC)

Нема коментара:

Постави коментар