26. 7. 2012.

Novi ministar kulture duguje osam miliona za porez

(komentari čitalaca)

Narod
Super,pa u suštini to i jeste preduslov za dobijanje ministarskog mesta!
Ono,već se dokazao!

Super-Mario
Ok, ajde ako je to jedini preduzetnik ili medju jedinima koji državi duguje porez pa i da "bacimo kamen". A šta je istina? Istina je dragi moji da je na stotine hiljada preduzetnika stavilo ključ u bravu što zbog pogrešne ekonomske politike vlade, što zbog prevelikih nameta preglomazne adminstracije što zbog ekonomske krize. Ovo samo pokazuje da nije nikakav tajkun nego da čovek grca kao i svi mi ostali.
Ali Ok, mogao je automobile da proda i plati dug ali opet sve će to platiti kroz kamatu tako da nema razloga za kritiku, zaista.

Aleksandar-Leka-Rankovic
Mislim da su to oni koji su sa DS-om sada izgubili sve previlegije (ili će izgubiti) večiti pljuvači po opoziciji uvaljeni u neku udobni državni posao.


lima_fil
Al jeste jedini koji ima muzej luksuznih automobila. Ok, firma u blokadi, znači nije bio previše privilegovan. Ali otkud mu pravo da kaže NISAM HTEO, kao da je pitanje da li hoćeš da platiš porez.
Hoću i ja takvo pravo!

Andreja
Zasto generalizujete stvari?Da li u vasem zivotu postoji pojam napretka i uspeha van stranke i drzavnog posla?Vi samo za to znate ali gresite jer se nadate da nadjete uhlebljenje preko stranke.Mnogo ste naporni vi,koji smarate sa pojmom drzavnih jasli i sl.

šeselj
Novi ministar kulture voli naprednjake nesto malo manje od mene, ali kako bi vratio ono sta duguje ako se ne aktivira. Ovako ce jos malo i da napumpa dzepove. Predlog mu je da narodni muzej premesti u postu...i naravno uz ogromne troskove i finansiranje koje ce on licno nadgledati i voditi.
živele promene!

Tomica-K
Jadno i sramno na onakvog čoveka dizati hajku.Da li znate koliko vredi zbirka oldtajmera?Da li znate kome je zaveštana ta zbirka vredna milione evra-istoj državi koja potražuje porez od jednog čoveka koji radi DVADESET sati dnevno i koji je uz to zaista kao osoba institucija kulture i koji je sve svojim radom i porodičnim nasleđem postigao.
I nije kvarljiva roba nego kao njegovi oldtajmeri traje dugo i pošteno.


Pera
Slazem se sa tobom. Slabo ko zna kolike je muke isti ovaj covek imao da postavi "Modernu garazu" na noge, a za koga? Koliko je to radio jer je pasionirani kolekcionar toliko je zeleo da priblizi i taj deo istorije nama smrtnicima. Da nije tako, mogao je svoja vrata da ostavi zatvorena i niko nikada ne bi video njegovu kolekciju. Ko je nama kriv sto smo u stanju da osudjujemo apsolutno sve sto neko uradi, bilo dobro ili lose. Smatram da ce biti odlican ministar kulture ukoliko mu te "silne" pare koje se u ovoj zemlji inace odvajaju za "kulturu" (slabo ko ovde ima znanja o pojmu kultura uopste) ne udare u glavu.
Inace,čovek je partijski neopredeljen i nema nikakave veze sa SNS.

lila
Jao, kako cete se svi razocarati kada sada krene uterivanje svih mogucih dugova!!! Gospodin Petkovic se izvukao! On je postao ministar! A svi vi koji mislite da su dosli naprednjaci pa ce sada da naprave radikalan obrt, zaborave dugove, oslobode svih poreza... Ne dragi moji, bice upravo obrnuto!!! Pocinje cedjenje suve drenovine! Ponovicu, Braca i jos 1000 onih na i oko vlasti su se izvukli a mi... obicna boranija smo tek sada nadrljali!!!
živi bili pa videli!!!


(izvor ---- BLIC)

Нема коментара:

Постави коментар