13. 7. 2012.

U Sarajevu spremaju ćevape za Roberta de Nira

(komentari čitalaca)

Patka
Svrati do Drine u povratku! Imamo naselje u Suncanoj reci u Gornjoj Koviljaci nazvano po tebi!

Bosanac
Hotel Evropa??? Ako je to sto ja mislim da jeste, onda blic stvarno nemz dobre uzvore i dezinformise, jer to je najjeftiniji hotel Sarajeva, nikakav hit.
Sumnjam da ce jedan De Niro u takvom hotelu odsjesti.

Sarajlija
Bosanac nemas ti pojma....nisi ti dugo bio u Sarajevu,taj hotel je jedan od jacih na Balkanu,sa cuvenom Beckom kafanom u srcu BAscarsije

Robi
E ovako se ponasa kul lik !!! Extra poznat, bogat a skroman i normalan.

Demirony
De Niro je faca, ima neke od najboljif filmova, kog padne da se slika, rukuje sa njim, bilo sta, PRICACE :D

nislija
sve je istina,ali nije se to desilo 1967.,nego 1963.,nasli ga nasi ljudi kako spava na klupi na zeleznickoj stanici u nisu i udomili ga par dana...inace najveci holiwoodski zagovornik protiv agresije 1999.

Radashin
De Niro je ozenio crnkinju Dajanu Abot, koja je tad iz prvog braka vec imala cerku po imenu Drena. Drena De Niro je lepotica i foto model Djordja Armanija.
Ona svakako nije dobila svoje ime po reci Drini, a cisto sumnjam i da je Robert De Niro ikada procitao roman "Na Drini ćuprija".

Dovla
Istina je: "She was named after a river called Drina that is featured in the book "The Bridge on the Drina" by a Nobel-winning writer Ivo Andric." ukucaj na imdb-u "Drena De Niro".

Bob
Napokon neko sa tačnom informacijom! Pogledajte na "wikipedia", piše da Drena nije Robertova kćerka nego od Diahnne Abbott njegove prve supruge, a De Niro je usvojio Drenu kad se venčao sa Diahnne. Novinari bi mogli malo da se informišu pre nego što napišu neki članak. Ovo nije prvi put, konstantno čitam netačne i neproverene informacije.

Aerospace
Ovo sto ste napisali je delimicno tacno, a delimicno neznanje koriscenja google-a. Drena jeste usvojena cerka tako da ste tu u pravu, i njeno ime nema veze sa romanom. Dianna Abott jeste crna britanska politicarka koja iskace na google.
Probajte sa Diahnne Abbott i samo ce vam se kasti. :)

Vajms
"Kada izađe s prijateljima na ručak, desi se da ceo sat gleda u salvetu ispred sebe i uživa u tišini."
Eh, urade godine svoje : nekad je gledao u ogledalo i kocoperio se, sada gleda u salvetu i cuti. Car! :d


Nizerazredni-Vratnik
Ako voli skromnost i domaću atmosferu, neka dođe kod mene kući na Vratnik. Tu će se osjećati k'o prava raja. A pit ćemo domaću šljivu i meziti Vlašićki sir. Jbg, ponudio bih i ćevape, al u pitanju je skromnost :P


(izvor --- BLIC)

Нема коментара:

Постави коментар