12. 3. 2014.

THREESOME i RADOST! U BEOGRADSKOM R'n'R PODRUMU PODMORNICA!


Pozivamo vas na svirku u subotu 15.3. od 21 sat!

Dan pre izbora bratsko-sestrinski beogradski Threesome i zagrebačka Radost! dolaze tamo gde im je i mesto – duboko pod zemlju! Za sve željne dobre svirke, neukusnog humora i kršenja predizborne šutnje!

THREESOME su beogradski trio koji kombinuje surf 60ih, novi val i pank s math rokom, simfo rokom i rokokoom. Nakon što su pobedili na svim važnijim regionalnim festivalima, postali su omiljeni dvorski bend svih svetskih velesila (EU, SAD, Rusija, Kina, Iran, Sj. Koreja). Garantuju neponovljivo muzičko iskustvo i vibrantni scenski doživljaj! Osnovani 2010. (nakon što su njihova dva člana i članica godinama bili po drugim eminentnim bg bendovima) i do danas objavili:

THREESOME EP (2010.)
Adriatica (2011.) – dostupno na vinilu, kaseti, cd-u, mp3,4 i 5 te čarobnoj lampi iz koje članovi izlaze i sviraju album uživo na vašoj opremi za minimalac prema važećem ZOR-u!
Man Zero/Threesome - Split EP (2012.)

LP i EP dostupni na -- http://threesome.bandcamp.com/

RADOST! su zagrebački četverac u klasičnoj rok postavi (oboa, harfa, engleski rog, timpani i zbor eunuha) koji svira retro post rock, kune se u nedostižne (Beefheart, Residents, Zappa, Funkadelic, Buldožer, Can, nastavite niz), a zalaže za nepopularnost i siromaštvo! Osnovani 2007. i od tad objavili tri albuma:

Radost oslobađa (2007. )
Radost! si i u Radost! ćeš se pretvoriti (2009.)
Radost! jede svoju djecu (2013.)
a poslednja dva mogu da se poslušaju i skinu ovde:   http://radost.bandcamp.com/


Pozdrav,
Radost! & Threesome

Нема коментара:

Постави коментар