28. 5. 2010.

„Dugmići“ i „Čorba“ odbijeni u Puli

Organizatori letnjeg programa u pulskoj Areni odbili su da odobre termine za nastupe grupe „Riblja čorba“ i programa „Kad bih bio Bijelo dugme“ koji čine Bebek, Tifa i Alen Islamović.
Kako navodi list „Slobodna Dalmacija“, organizatori programa u Areni su primili pet zahteva za nastupe, od kojih su tri prihvaćena – u avgustu će u pulskoj Areni koncerte održati Džos Ston i Solomon Burk, Toni Cetinski i Džiboni, a dva zahteva, bez navođenja razloga su odbijena i odnose se na nastupe benda „Riblja čorba“ i sastava „Kad bih bio Bijelo dugme“. Pulski Zavod za letnje manifestacije ranije je već odobrio termine za nastup u Areni i to manifestaciji „Dani antike“, mjuziklima „Za dobra stara vremena“ i „Jalta, Jalta“ kao i Teatru „Ulysses“. U Areni se održava i tradicionalni Festival igranog filma, a 31. jula će biti izvedena opera „La Traviata“.
Da podsetimo, još pre dva meseca zeleno svetlo za nastupe nisu dobili ni Halid Bešlić kao ni ultradesničarski pevač Marko Perković Tompson koji dozvolu nije dobio ni prošle godine.
(izvor ::: BLIC)

Нема коментара:

Постави коментар