8. 3. 2010.

Slađana Milošević i Alogia

"Izdaja" - zajednička pesma Slađane Milošević i Alogije, je konačno objavljena na kompilacionom CD-u "Vreme brutalnih dobronamernika".
"Zaista nam je bila čast da sarađujemo sa prvom damom srpske rock muzike i inovativne kulture, Slađanom Milošević. Ovo je naša prva zajednička pesma i iskreno se nadam da ćemo ostvariti planove i sarađivati još u budućnosti", rekao je Srđan Branković, jedan od članova Alogije.
"Treba posebno hvaliti Milana B. Popovića, pesnika koji je kroz svoj projekat, inicirao našu saradnju i ostvario teško ostvarljivo - izdavanje metal albuma u Srbiji - i to sa izvanrednim pesmama i izvođačima. Očekujem da ćemo za pesmu Izdaja uskoro snimiti spot, kao i da ćemo svi smoći snage da napravimo koncertnu promociju albuma. Saradnja sa Alogijom je bila posebno inspirativna. Alogija poseduje jedinstvenu kreativnost i profesionalnost, kakva se ne sreće na ovim prostorima. Nadam se da ćemo realizovati ideju o snimanju i izdavanju zajedničkog mini LP-ja", rekla je Slađana Milošević.
LINKOVI:
--- www.expeditiondelta.com
--- www.alogia.rs
--- www.myspace.com/expeditiondelta
--- www.myspace.com/paradoxproduce)

Нема коментара:

Постави коментар