18. 7. 2016.

Veliki povratak rock'n'roll legendi: TIME / 16. septembar / 21h




Poslednji put su zajedno zasvirali davne 1973. godine. Danas, četiri decenije kasnije, legende konačno ponovo na okupu! U Mikser House-u (Karađorđeva 46), 16. septembra u 21 čas, zasviraće kultni sastav TIME, koji će nas trijumfalno podsetiti da je rock’n’roll i dalje živ!

Originalna postava TIME-a, koju čine Dado Topić, Tihomir Pop Asanović, Vedran Božić, Mario Mavrin i Ratko Divjak, okupiće se 16. septembra u Mikser House-u i zasvirati dobre stare hitove: “Za koji život treba da se rodim”, “Makedonija”, “Da li znaš da te volim” i “Pjesma no.3”.

TIME, koji je nosilac nagrade “Porin” za životno delo i brojnih drugih muzičkih priznanja, osnovan je 1971. godine, da bi već godinu dana kasnije izdali i prvi LP, za kojim su usledili albumi “Time II” i “Život u čizmama sa visokom petom”.

Grupa je 1977. zvanično prestala sa radom, a njeni članovi su nastavili da grade solo karijere.

Sada, nakon skoro 40 godina od razilaženja, Dado, Pop, Vedran, Mario i Ratko se ponovo okupljaju pred beogradskom publikom, na radost svih ljubitelja starog dobrog rok zvuka.

Ulaznice za koncert se mogu nabaviti na svim prodajnim mestima Gigs Tix-a (Mikser House, Corner Shopovi, Vulkan knjižare) po specijalnoj promo ceni od 1000 dinara koja važi za prvih 200 ulaznica.

Нема коментара:

Постави коментар