18. 7. 2016.

MASCOM PREDSTAVLJA NOVU MUZIČKU ZVEZDU


IVA ĆURIĆ NOVOM PESMOM OSVAJA SRCA PUBLIKE

Mladu i veoma talentovanu Ivu Ćurić publika je upamtila po nesvakidašnjim cover obradama i neodoljivom osmehu. Bila je jedna od finalista X Faktora, a sada je rešila da se domaćoj publici predstavi i sa novim originalnim pesmama.
Iva je počela da se bavi pevanjem još u osnovnoj školi i vrlo rano otkrila da je sviranje gitare njena velika ljubav. Pravi originalne cover aranžmane za poznate hitove i iste postavlja na svoj Youtube kanal koji neverovatnom brzinom dobija sve više fanova željnih kvalitetnog glasa i neverovatne energije. Prekretnica u Ivinoj karijeri dogodila se 2015. godine kada se prijavila za učešće u popularnom X Faktoru, i od tada je sve istorija.

„Sada kada se osvrnem na nezaboravno iskustvo koje sam stekla u X Factoru, sve mi se čini kao predivan san. To je najlepše iskustvo u mom životu i stvarno sam jako puno toga naučila. A najnestvarnije od svega je što sada imam svoje pesme! Nisam mogla ni da zamislim da mi se ovakva prilika može dogoditi“, izjavila je Iva Ćurić.

Iva je ove godine debitovala na CMC Festivalu u Vodicama sa svojom novom pesmom “Ne možeš”, gde je publiku u potpunosti osvojila svojim talentom i harizmom. Na pesmi „Ne možeš“ svirali su momci iz grupe S.A.R.S. što pesmi daje rege prizvuk.

I publika u našoj zemlji ima priliku da presluša nove pesme Ive Ćurić.
Sigurni smo da će neodoljive pesme “Šećer” i “Ne možeš” naći put do publike i postati veliki hitovi.

Нема коментара:

Постави коментар