29. 7. 2016.

Mascom - Deo naše ekipe od danas je i Skaj Vikler


MASCOM I SKAJ VIKLER
U SUSRET NOVOM ALBUMU

Pored bogate samostalne karijere pisac i hip hop muzičar Đorđe Miljenović – publici poznatiji kao Wikluh Sky, odnosno Skaj Vikler - ujedno je i član benda Bad Copy. Sa Ajs Nigrutinom i Timbetom stvara muziku koju publika voli i tekstove sa kojima se identifikuju širom regiona.

Skaj je deo Mascom porodice od 2013. godine i albuma „Krigle“ grupe Bad Copy, njihovog najuspešnijeg albuma u karijeri. Danas se Mascom može pohvaliti proširenjem saradnje sa ovim plodnim muzičarem, čiji autorski katalog sada zastupa u celosti. Skaj najavljuje svoj novi muzički materijal za jesen 2016. godine. Publika može da očekuje duplo izdanje koje će činiti dva albuma, "Sam Pao, Sam se ubio" i "Amovi".

Zahvaljujući svom višegodišnjem iskustvu, Mascom je postao rasadnik vrhunskih talenata različitih muzičkih žanrova. Ujedno je i dugogodišnji ekskluzivni partner jedne od najvećih diskografskih kompanija na svetu, Warner Music Group. Mascom se vodi idejom da svojim izvođačima pruži apsolutnu podršku, ne samo u zemlji i regionu, nego i širom sveta.

Mascom kao lider na digitalnom tržištu plasira muziku svojih izvođača preko najposećenijih platformi kao što su Deezer, Spotify, iTunes ili YouTube… i aktivno promoviše svoj digitalni katalog kroz mrežu digitalnih partnera.
Na taj način, novi album Skaj Viklera kao i sve stare pesme biće dostupni i promovisani svuda u svetu.


Novi album doneće jedan novi zvuk kakav publika do sada nije čula od Skaja. Muzika je bliža rock and roll-u, a iz pesama podjednakom snagom izbijaju emocije i lični bunt, energija koja je svojstvena ovom ekspresivnom izvođaču.

O novom albumu Skaj Vikler kaže:
Monstrumi su počeli da nose starke. Ne može. Rokeri kukaju kako rok ne zanima nikoga. Ne može.
Dok ostali sede i kukaju mi smo rešili da kidnapujemo žalopojke, vežemo ih za radijator lisicama, i uradimo konkretne pokazne vežbe. Šarm je na samrti, duhovitosti smo bili na 40 dana, klubovi su puni intelektualnog deficita, pomislih, vreme bi bilo da se ne zezamo sa potomstvom.
Ovo što je Mascom meni omogućio da se dogodi je načelno vraćanje Beograda na mapu sveta, kao mesta u kome postoje ljudi koji brinu, daju rešenja umesto što lamentiraju nad propuštenim šansama.
Dame i gospodo, požari su u najavi.


O proširenju saradnje između Mascom-a i Skaja, Slobodan Nešović Loka kaže:
Skaj je najtalentovaniji muzičar u regionu i izuzetan izvođač, a novi album će ga postaviti visoko na lestvici najuspešnijih muzičara današnjice. Ovo je možda najzrelije što je do sada imao da kaže. Mascom nastavlja i proširuje saradnju sa Viklerom. Radujemo se što ćemo imati prilike da zastupamo njegov celokupan katalog. Očekuje nas puno posla u digitalnom sektoru kako bi smo omogućili da sve što je Skaj stvorio bude dostupno publici Na promociji i plasmanu novog albuma radićemo zajednički jer verujemo u kvalitet!

Нема коментара:

Постави коментар