13. 7. 2016.

GOTOV JE EXIT! STIŽE SEE DANCE!!!


Završen je još jedan EXIT festival. Oborio je mnoge rekorde i stvorio novu magiju! Kroz kapije „đave“ prošlo je 195.000 ljudi, a poslednje noći ujedinjeni u pozitivnim emocijama i dobrim vibracijama uživalo je 55.000 posetilaca. Svake noći do izlaska sunca i početka novog dana muzika je bila glavni simbol Novog Sada i Srbije!
Pored bogatog line up-a stranih izvođača, Mascom može da se pohvali nastupima domaćih bendova iz svog bogatog muzičkog kataloga.
Bad Copy je napravio sjajnu žurku na Fusion bini. Ajs Nigrutin, Sky Wikluh i Timbe su dočekali zoru na tvrđani sa oko 10.000 zvanica.
Koja i njegova Disciplina su sjajnim gruvom oduvali publiku na Main stage-u. Fanovi su skakali uz fantastičan rock and roll, shvatajući da „ fank je spas“. Upozoreni smo da „Ovisnik o moći“ neće dobro proći! Masa koja nije imala ni sekund vremena da se odmori i predahne u toku koncerta želela je još i nakon hita „Zaboravili rokenrol !?!“, sa poslednjeg albuma, kojim je Disciplin A Kitschme završila ovogodišnji nastup na Exit-u.
Od stanih izvođača izdvajamo velike zvezde Warner music-a Wiz Khalifa-u i Davida Guetta-u, starog gosta Novog Sada.
Wiz Khalifa je potvrdio status najvećeg repera današnjice. Prisustvovali smo nastupu kakav može da ima samo neko tako harizmatičan. Bila je to produkcija koja pripada najvećim zvezdama. Preko 30.000 ljudi repovalo je i pevalo sa ovim sjajnim izvođačem širokog osmeha.
Petrovaradinska tvrđava je uz Davida Guetta-u zaista bila magična, kako kaže i slogan ovogodišnjeg festivala. Jedan od najvećih producenata današnjice priredio je audio-vizuelni spektakl koji je zaista trebalo videti i doživeti. Publika je horski pevala specijalne verzije najvećih pop i dance hitova koje je Guetta isporučivao. Na kraju nastupa zahvalio se rečima: „Hvala Exit, uživao sam ovde i pre, ali čini mi se da je ove godine bolje nego ikad!“
Avantura sada putuje u Crnu Goru, na Jazz. Sutra počinje See Dance. Treći po redu festival održaće se na jednoj od najlepših plaža Jadrana od 14. do 16. jula. Za sjajno festivalsko leto na moru biće zadužene svetske zvezde. MI izdvajamo nastup Skrillex-a koji će kao i uvek zasigurno napraviti sjajnu žurku!

NAJBOLJA MUZIKA U MASCOM STORE-u

Нема коментара:

Постави коментар