9. 12. 2017.

NOVOGODIŠNJI KONCERT „NEVERNIH BEBA“ U PANČEVU


22. decembar, 20 sati, Dvorana Kulturnog centra

Jedna od najvećih regionalnih koncertnih atrakcija, pop rok sastav „Neverne bebe“ održaće ekskluzivni novogodišnji koncert u Kulturnom centru Pančeva, 22.decembra sa početkom u 20 časova pod nazivom „Prvih 25...“
Izuzetnu koncertnu godinu u kojoj je širom regiona odsvirano više od 40 velikih koncerata u okviru turneje „Priča o nama“, popularne „Bebe“ će privesti kraju na jednoj od, po sopstvenom priznanju, najomiljenijih scena za nastupe.
„Pančevačkoj publici sa kojom tradicionalno delimo život makar jednom godišnje izvešćemo specijalan repertoar i tako simbolično najaviti obeležavanje naših prvih 25 godina. U Pančevu smo zaista kao kod kuće, to je grad u kome imamo veoma mnogo prijatelja i atmosfera na kocertima bude izuzetno prisna, intimna i emotivna. Interesovanje je ogromno i to nas raduje, pozivamo sve da dođu i sa nama kroz muziku koju vole proputuju sa nam taj put dug četvrt veka “ – kaže frontmen Milan Đurđević.
Specijalna gošća koncerta biće Ana Sofrenović  a koju pesmu će iz bogatog opusa „Nevernih beba“ otpevati na sceni sa ovom grupom izuzetnih muzičara, neka ostane tajna. U svakom slučaju, Pančevcima sledi druženje koje će pamtiti.



Нема коментара:

Постави коментар