21. 7. 2015.

Poziv umetnicima iz regiona na rezidencijalni program Cirkobalkane


Pozivaju se umetnici/ce  (iz područja cirkusa, plesa, fizičkog teatra, performansa...) sa adresom u nekoj od zemalja JI Evrope, da se prijave na učestvovanje u rezidencijalnom programu projekta Cirkobalkana (www.cirkobalkana.org). Rezidencijalni program Cirkobalkane će se odvijati u cirkuskom šatoru u Zagrebu od 24. 8. do 3.9. 2015. i u Beogradu od 26.9. do 3. 10. 2015., u cilju suradnje cirkuskih i ostalih zainteresovanih izvođačkih umetnika sa područja JI Evrope sa cirkuskim umetnicima francuske trupe My!Laika, Cirkusfere iz Srbije i Cirkorame iz Hrvatske,  na  istraživanju i kreiranju zajedničke cirkuske predstave čiji će „rad u nastajanju„ biti prezentovan u javnosti u Zagrebu 3.9., a premijerno izvođenje je planirano početkom Oktobra - krajem Cirkobalkane u Beogradu.

U prijavi je potrebno napisati: Ime i prezime, godine, kontakt telefon i e mail, nekoliko rečenica koje opisuju vašu motivaciju za ulazak u ovaj projekat, ukratko (ako je moguće) opisati vaše prethodno izvođačko iskustvo i vaše izvođačke veštine, priložiti CV, slobodno priložite linkove na vaša izvođenja ili fotografije/kratki video vaših izvođenja (nije nužno).

Krajnji rok za prijave je 10.8.2015. do 23:55.

Uslov za učestvovanje je da prijavljene osobe mogu da borave u Zagrebu i Beogradu tokom celog navedenog perioda rezidencije te da poseduju izvođačko iskustvo.
Prijavljeni će o rezultatima biti obavešteni do 13. 8. 2015.

Cirkobalkana projekat nadoknađuje putne troškove, hranu i omogućava smeštaj oko cirkuskog šatora.

Ako ste željni kreativnog rada na savremeni cirkuski način prijavite se na: cirkobalkana@gmail.com

Sve informacije vezane za projekat Cirkobalkana pratite na: www.cirkobalkana.org, i www.facebook.com/cirkobalkana

Нема коментара:

Постави коментар