13. 7. 2014.

"Recitator" - teatralni politički pijun i propagator laži!

Lažni levičar i revolucionar, ljubitelj luksuza, usavršena ulizica "elite" - dočekao je konačno "naplatu" sopstvenog poltronizma na savršeno utabanom putu neoliberalizma. Da, ovo je put koji vam je raskrčila "buržoaska elita", lažni levičari i socijalisti, u večitoj koaliciji sa "svima", a sada, sa napisanom dramom koju glumatate na političkoj sceni Srbije, pokušavate da "dotaknete" najslabije tačke naroda, želeći da ga pretvorite u poslušnu publiku i "donatore" za svoj lični i džepove ostalih političara na vlasti.

Gospodine, "druže" Vulin, svaka čast, prošli ste prijemni za glumu. U čijoj ćete klasi dobijati najatraktivnije ULOGE, odlučiće vaš neoliberalni lobi, a ako mislite da će vam publika biti siromašna Srbija, na nju ne računajte. Ona je odavno prestala da "gleda i sluša" jeftinu produkciju.

"Zlatni globus" ili "Oskar" - nije važno, gospodine, "druže" Vulin, vi prosto uživate na sceni, lako menjate "karaktere", polako plovite "estradnim" vodama, računajući da ste dobro "procenili" psihologiju i mentalitet Srbije. Ali, varate se, Srbija neće biti vaša publika, Srbiji je potrebna konkretna politika - otvaranje radnih mesta, konfiskacija kriminalno stečenog kapitala, besplatno školovanje i zdravstvene usluge, socijalna pravda, i sve to sada i odmah sprovedeno u delo; sve to odmah i sada realizovano u svim segmentima društva - bez laži, uvijanja i odlaganja. NAROD NEMA VREMENA DA ČEKA DA ŽIVI. NAROD ŽIVI SADA, ODMAH, DANAS I NE ŽELI TAJ ŽIVOT DA "TROŠI" SLUŠAJUĆI VAŠE LAŽI I PODVALE!

Spustite kulise, poklonite se narodu i nestanite zauvek sa političke scene Srbije, gospodine, "druže", lažni socijalisto i prevarantu Vulin Aleksandre. Hvala, vaša gluma je ipak i zauvek trećerazredna. Ali ne brinite, vaš talenat neće biti zanemaren, pružiće vam se neponovljiva i jedinstvena uloga "večitog govornika" i lažova u CZ-u gde ćete na sceni, iza rešetaka, moći dug period vremena da vežbate i nastavite "glumačku" karijeru, a biće vam obezbeđena i adekvatna publika - većina vaših sadašnjih i bivših "političkih" kolega.

(izvor - FEJSBUK)

Нема коментара:

Постави коментар