24. 2. 2014.

KEMAL MONTENO u Domu Sindikata 8. marta


Kemal Monteno već tradicionalno u martu nastupa u Beogradu, a ovaj koncert je njegov poklon najvernijim obožavateljima za Dan žena.
Na koncertu u Domu sindikata 8.marta, Kemal  će promovisati svoj aktuelni album “Šta je život” koji je veoma dobro prihvaćen od strane publike.
Kemal Monteno, složiće se mnogi, jedan je od onih pevača koji vas svojim melanholiičnim glasom dirne u dušu. Omiljen među publikom, kolegama i prijateljima ovaj kantautor i pesnik neumorno stvara pesme, kako za sebe tako i za svoje kolege, među kojima je veliki broj onih koji se pamte generacijama.
Na novom albumu "Šta je život" osim Kemala Monteno, svoj  doprinos u velikoj meri dali su i Zlatan Fazlić, Đelo Jusić jr., Stipica Kalogjera i Nikša Bratoš. Novi album, koji je izdala Kroacija rekords, pojavio se u prodaji sredinom prošle godine, Osim novih, na njemu se nalazi i nekoliko festivalskih pesama"Stavi tiho Aznavoura" s Ondinom Delmestre, "Bella biondina" s Paulom Jusić, dueti s Nedom Ukraden, Hankom Paldum i grupama Crvenom jabukom i Teškom industrijom. Upravo s Teškom industrijom i pesmom "Majske kiše" Kemal Monteno zapevao je prvi put na CMC festivalu u Vodicam prošle godinea, a pesma je oduševila i stručni žiri festivala Sunčane skale na kojem su osvojili prvu nagradu.Veran svom romantičnom, šansonjerskom stilu , Kemo je i ovog puta napisao pesme o ljubavi pa tako u naslovnoj pesmi peva o ljubavi između svog oca Italijana i majke Bosanke, ali i ljubavi prema voljenom Sarajevu i moru uz koje je takođe emotivno vezan.
Karte za koncert možete kupiti na blagajni Doma sindikata,
a novi CD „Šta je život“  u Jugotonu.

Нема коментара:

Постави коментар