26. 2. 2014.

CRVENA JABUKA I PRIJATELJI DRŽALI PUBLIKU NA NOGAMA ČETIRI SATA!


Dugoočekivani koncert Crvene jabuke u Lisinskom održan sinoć oduševio je prepunu dvoranu. Crvena jabuka i prijatelji digli su publiku na noge svirajući i pevajući skoro 4 sata!
U Orkestru za zaljubljene uz članove benda (Krešimir Kaštelan - bas, Marko Belošević - klavijature, Zlatko Bebek - gitara, Darko Jelčić - bubnjevi) svirali su sami virtuozi: Emil Gabrić - violina, Miro Navračić - harmonika, bivši legendarni članovi grupe, gitarist Igor Ivanović i Nikša Bratoš na gitari i klarinetu, Ante Gelo - gitara i mandolina, Branimir Mihaljević - klavir i Hammond, Tomislav Tržan - udaraljke, i kao posebno iznenađenje 13-ogodišnji Matej Mihaljević na violini. Poznate pesme Crvene jabuke dobile su svoje novo ruho odnosno nove aranžmane koje su odsvirale majstorske ruke vrsnih znalaca svog zanata. Ređao se hit do hita, a Dražen Žerić Žera je svako malo najavljivao posebne goste, prijatelje i izvođače koji su mu se pridružili za mikrofonom. Publika je uživala slušajući Kemala Montena, Željka Bebeka, klapu Luka Ploče, Antoniju Šolu, Žigu i Bandiste i Sašu Lošića i svakog ispratila s ovacijama na nogama. Svakako treba spomenuti i prateće vokale: Irena Kučiš Tomažin, Nikolina Fistrić, Maja Filotea Vasilj i Bojana Klepač.



Orile su se pesme Crvene jabuke sinoć u Lisinskom. Bio je to još jedan nezaboravan koncertni doživljaj koji je Jabuka s ljubavlju podelila sa svojom vernom publikom.

Fotografije Marka Šolića s koncerta pogledajte u Galeriji slika Croatia Recordsa: www.crorec.hr/galerija
Pogledajte novi video spot za pesmu "Za njene oči": https://www.youtube.com/watch?v=gPdCPzCe-BU

Crvenu jabuku pratite na Facebook stranici: https://www.facebook.com/pages/CRVENA-JABUKA/237926722907959

Album "Nek' bude ljubav" , kao i petrosturki box set "Original Album Collection" Crvene Jabuke kupite na u Jugotonu ili preslušajte na Deezeru.

U Beogradu ćemo ih slušati 25. aprila u Domu sindikata, a 27. aprila u novosadskom Srpskog narodnom pozorištu.



Нема коментара:

Постави коментар