13. 12. 2013.

U PRODAJI KOMPILACIJE MAGAZINA I SEVERINE!!



U OKVIRU EDICIJE „ORIGINALNE PJESME“ !

Nakon što su box set kompilacije Miše Kovača i Olivera Dragojevića postale jedno od najprodavanijih izdanja ove godine, Croatia Records nam  donosi nove kompilacije iz edicije "Originalnih pjesama".

Reč je petostrukom izdanju jedne od najdugovečnijih i najboljih zabavnih grupa MAGAZIN  i trostrukom box setu najpopularnije hrvatske pevačice SEVERINE.

Petorostruko izdanje  jedne od najdugovečnijih i najboljih zabavnih grupa MAGAZIN  je presek njihove bogate karijere i to od početka 80-ih i njihovog prvog albuma "Slatko stanje" pa sve do novijih hitova "Isti kao ti", "Dušu nemaš da me na njoj nosiš", "Sijamski blizanci" i ostalih koje je otpevala Andrea Šušnjara.Sve od evergreena "Piši mi", "Kokolo", "Put putujem", "Ginem", "Svileni", "Da li znaš da te ne volim" do "E, moj anđele", "Parade", "Jutro nakon", odnosno od Ljiljane Nikoloske, Danijele Martinović, Jelene Rozge, Ivane Kovač do Andree Šušnjare, Magazin ne prestaje da oduševljava svojim hitovima.

SEVERININ trostruki box set sadrži ukupno 50 pesama s pratećom knjižicom. Osim najvećih hitova kao što su "Mili moj", "Ajde, ajde zlato moje", "Mala je dala", "Ante", "Ja samo pjevam", "Djevojka sa sela", "Trava zelena", "Pogled ispod obrva", "Krivi spoj", "Prijateljice", "Virujen u te" i mnogih drugih, na albumu ćete pronaći i manje poznate, ali sjajne pesme iz bogate Severinine diskografije. Tu su i brojni dueti s raznim pevačima kao što su legendarni Žera iz Crvene jabuke, Amir Kazić Leo, Sarr e Roma,Boris Novković, Željko Bebek i Lana Jurčević. Na albumu se nalaze i mnoge pesme koje autorski potpisuju velikani hrvatske glazbe kao što su Đorđe Novković, Zrinko Tutić, Rajko Dujmić, Gibonni, Dino Dvornik, Jurica Pađen, Nikša Bratoš, Nenad Ninčević i mnogi drugi.

Naslovnice ovih izdanja krasi crtež poznatog hrvatskog strip crtača Dubravka Matakovića.

Kompilaciju Magazina i Severine možete kupiti u Jugotonu. 


Нема коментара:

Постави коментар