23. 9. 2013.

Treća godina Studija novi teatar počinje!

Prva škola mjuzikla u Beogradu - Studio Novi Teatar, upisuje već treću generaciju studenata za 2013/14. godinu. Kao i svake godine Studio pruža raznovrstan program radionica, pa možete birati između časova mjuzikla , glume ili glume na francuskom jeziku. Tim stručnjaka koji vodi kurseve čine francuski glumac i režiser  Jean Baptiste Demarigny, plesni koreograf Milica Cerović i operska pevačica i pedagog Nataša Tasić.
Kursevi traju dva semestra, za vreme kojih se radi na postavljanju pozorišne predstave profesionalnih standarda koja se na kraju školske godine izvodi pred publikom. Do sada su postavljeni mjuzikli: Čikago, Američka burleska i Svini Tod. Predstava glume na francuskom “Tour des limbes“, je premijerno izvedena u revijalnom delu Festivala frankofonih pozorišta.
Za studente koji žele da se profesionalno bave glumom od ove godine je uveden besplatni pripravnički staž. Rad pripravnika je pomno praćen i usmeravan od strane profesora i ovi mladi ljudi imaju priliku da igraju u profesionalnim produkcijama koje se izvode u teatru Le Studio.

Sve potrebne informacije o prijavljivanju možete naći na sajtu http://www.studionoviteatar.tk/

Za sve dodatne informacije možete se javiti telefonom na  +381 64 187 17 31 radnim danima od 10 do 15h  ili mail-om na studionoviteatar@gmail.com

Dobrodošli!

Нема коментара:

Постави коментар