25. 5. 2017.

Predlog za jednu od najogavnijih izjava u ovom mesecu



Bojan Marjanovic (Facebook)

Evo ga predlog za jednu od najogavnijih izjava u ovom mesecu, a možda i šire - u novom broju NIN-a, Olja Bećković je uradila intervju sa Vladetom Jankovićem (profesorom na Filološkom fakultetu, dugogodišnjim potpredsednikom Koštuničinog DSSa, nekadašnjim ambasadorom u Velikoj Britaniji i Vatikanu i neopevanim desničarsko-elitističkim kretenom), a on kritikuje Vučića i vučićevce sledećim rečima ""Može ovaj biti sto puta iz Novog Beograda, ali i on i njegovo okruženje su u duši od onih što pri ulasku u stan ostavljaju cipele u hodniku".
Evo, care moj govnarski, ja ne da cipele skidam u hodniku stana, nego, bogami, već na tramvajskoj stanici kad izađem polako olabavim pertle, a dok stignem do zgrade već su turbo spremne da ih izujem. Govedo jedno koje proturaš svoja elitistička (i diskretno antimuslimanska) sranja, sa takvim oponentnima na opozicioni diskurs u javnom prostoru ovaj ludak glat i može i treba da ostane još sto hiljada godina na vlasti.
Stvarno, kako i zašto neko donese odluku da su ovakve prdarije nešto čemu treba dati ma kakav javni prostor, a kamoli udarni intervju u verovatno najboljem nedeljniku kod nas?

Нема коментара:

Постави коментар