14. 5. 2017.

Nakultiviši se!

Udruženje Kulturocilin poziva vaše studente da nam se priključe 27. i 28. maja u Dorćol platzu u Beogradu.

U želji da poboljša saradnju između mladih umetnika u regionu, ali i da obezbedi razmenu iskustva kroz predavanja i radionice, odlučili smo da po drugi put organizujemo regionalni edukativni festival “Nakultiviši se!” namenjen mladim autorima i studentima dramskih umetnosti iz Srbije i regiona.

I ovog proleća se na nama svojstven način bunimo protiv nekulture kroz pružanje podrške mladim umetnicima i davanje podsticaja za razvoj i stvaranje kulturnih sadržaja.

Sa najpriznatijim ljudima iz sveta kulture i umetnosti polemišemo o profesionalnom odnosu u timu i timskom radu na filmu, pozorištu i festivalima, kao i o nalaženju načina za prikupljanje sredstava za realizaciju projekata u kulturi.

Očekuju nas predavanja, radionice, izložbe studenata i nastavljamo sa idejom da prerastemo u tradicionalnu manifestaciju, povezujemo mlade, ohrabrujemo i podstičemo njihovo umrežavanje, bodrimo hrabre iskorake.
Učesnici festivala biće studenti iz Srbije, Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Crne Gore i Makedonije, kao i mladi i oni koji se tako osećaju.

Predavači na konferenciji biće priznati dramski umetnici i kulturni radnici: Dragan Bjelogrlić, Andraš Urban, Irena Popović Dragović, Sonja Vukićević, Rajko Grlić, Ljubomir Bandović, Ante Tomić, Dino Mustafić, Ermin Bravo, Egon Savin.

Kompletan program festivala i dodatne informacije takođe možete naći na sajtu i na facebook profilu Kulturocilina.




Нема коментара:

Постави коментар