7. 4. 2017.

Radionica – Koji je tvoj ritam?

Radionica
Koji je tvoj ritam?
Magacin – Kraljevića Marka 4
12.4. – 13. 04. 2017 od 17h do 19h 

Radionica za sve koji vole muziku i žele da istražuju šta je ritam, bez obzira na obrazovanje i iskustvo. Ritam može da se proizvodi telom, muzičkim instrumentima ili zajedno. Neke istrumente imamo i mi, ali možete poneti i svoje instrumente. Probaćemo da osetimo ritam srca ili stomaka, i osvestimo koji je to naš autentični ritam.
 Cilj radionice je da oslobodi našu potrebu za komunikacijom i želju da podelimo sa drugima naš tajni svet. To možemo da postignemo koristeći sopstvene kapacitete i ljubav prema muzici. To takođe znači  - svirati, pevati, pričati i nastupiti za druge.
 Rok za prijavu je 10. april 2017
Prijava i sve dodatne informacije mogu se dobiti na: 
E-mail: ernestodestefano@gmail.com ili na telefone 062/9754 390 i 060/3934 594

  Ernesto De Stefano Italijan koji živi u Beogradu skoro pet godina. Posle brojnih pozorišnih iskustva i u Italiji (u konvencionalnom pozorištu i u Commedia dell’Arte i u Srbiji Plavo Pozorište), usmerio je svoju ljubav i interesovanje prema proučavanju ritma. Svira tamburelo (tradicionalni italijanski instrument) bubnjeve i ostale udaračke instrumente.

Svetlana Ivanov kroz dugogodišnje iskustvo u savremenom pozorištu (Plavo pozorište, Pod Teatar, Asocijacija Miraž/Teatar Poezija) razvija svoj način rada, sa fokusom na kvalitet prisutnosti, elemente igre i mogućnosti improvizacije, kao i integraciju misaonog, emocionalnog i kreativnog procesa. Koordinator i voditelj pozorišnih radionica za decu i mlade.

Нема коментара:

Постави коментар