15.04.2017.

MUSIC ART PROJECT- KONCERT SISTEMA I PRIJATELJI


Na koncertu će se izvođenjem predstaviti preko stotinu dece, učesnika i učesnica projekta El Sistema Srbija iz Jagodine, Paraćina, Obrenovca, Novog Sada, Vranja, Surdulice i Bujanovca uz dirigentsku palicu El Sistema umetnika iz Venecuele Herarda Estrade. Uz uživanje u nastupu izvanrednih gostiju, profesionalnih džez muzičara, cilj koncerta je da proslavimo uspeh i predstavimo dostignuća dece iz El Sistema Srbija, koja su spremna da se, posle međunarodnih nastupa, beogradskoj publici još jednom pokažu u punom sjaju.

Muzika je oduvek bila globalni jezik koji svi razumeju i način da se obogati život. Mnogi su otkrili svoj potencijal zahvaljujući muzici, što je upravo i cilj El Sistema projekta koji je skromno započeo pre 41 godinu u Venecueli i do sada se proširio na preko 60 zemalja i danas obuhvata preko 4 miliona dece i omladine, pomažući im da se uključe u društvo, nastave školovanje, dprinoseći tako I smanjenju delikvencije među mladima. „Music Art Project ” je 2014. godine pokrenuo ovaj širom sveta poznat projekat i u Republici Srbiji. El sistema je iznedrila izvanredno talentovane i ostvarene profesionalne muzičare kao što su svetski poznati dirigent Gustavo Dudamel kao i osnivač El Sistema Srbija i njen Ambasador, ekskluzivni umetnik Dojče Gramofona Francisko Pačo Flores.

Biće nam izuzetno drago da nam se pridružite na ovom jedinstvenom događaju i kupovinom karte, uz simboličnu cenu od 300, 500 i 800 dinara, date doprinos podizanju svesti o El Sistemi, svetski priznatom inovativnom načinu da se poboljša i obogati kvalitet života onih kojima je za to neophodna podrška. Pojedinačne karte se mogu nabaviti na biletarnici Kolarčeve zadužbine, kao i na prodajnim mestima Event tima, dok za kupovinu više od deset ulaznica možete nas kontaktirati telefonskim pozivom ili mejlom.


Нема коментара:

Постави коментар