3. 12. 2016.

ZELE LIPOVAČA NOVIM SINGLOM "INTERNAL WAVES OF LOVE" NAJAVLJUJE ALBUM"Internal Waves of Love" je naslov prvog singla i novog albuma Zeleta Lipovače, osnivača i masterminda grupe Divlje Jagode. Dugoočekivani, drugi po redu solo album ovog vrhunskog gitariste biće u prodaji od 9. decembra.

I posle dve godine rada na relaciji London-Geteborg-Zagreb, okupivši svetsku ekipu, album je konačno tu!
Nakon višemesečnog snimanja u poznatom i nagrađivanom studiju Šišmiš album se seli iz Zagreba u Švedsku, gde legendarni gitarista grupe King Diamond i muzički producent Endi Larok (Andy LaRocque) u svom svetski poznatom studiju 'Sonic Train' radi miks i mastering albuma. Omot novog albuma i fotografije potpisuje Igor CC Kelčec.

Na albumu se nalazi osam instrumentala i tri pesme, a kao poseban gost na jednoj od njih se pojavljuje I britanski pevač Toni Martin (Tony Martin) koji je u svom desetogodišnjem radu s grupom Black Sabbath ostavio neizbrisiv trag.
Spot je sniman u okolini Zadra, a režirao ga je čuveni reditelj iz Los Anđelesa, Din Kar (Dean Karr), poznat po omotima albuma, spotovima i DVD izdanjima bendova Iron Maiden, Ozzy Osbourne, Korn, Marylin Manson, Slayer, Pantera, AC/DC i mnogih drugih velikih imena. 
Zele kao autor, gitarista i producent iza sebe ima preko 3 000 000 prodatih nosača zvuka, vise od 1500 odsviranih koncerata i 27 snimljenih albuma.

Album “"Internal Waves of Love" u izdanju Kroacije rekords, će se naći u prodaji od 9.decembra, a video spot je sinoć premijerno prikazan na CMC televiziji i Jugoton TVu, na portalu Muzika.hr, službenoj stranci www.zele-music.com kao i na YouTube kanalu.

Više informacija o novom albumu i Zeletu možete naći na FB stranici grupe Divlje jagode.

Нема коментара:

Постави коментар