9. 4. 2012.

TREĆI FESTIVAL SATIRIČNE PRIČE

::: BEOGRAD :::

Utorak, 10. april u 19:00 časova, SKC, mala sala

U utorak, 10. aprila, od 19 časova u beogradskom Studentskom kulturnom centru (SKC) u maloj sali, u ulici Kralja Milana 48 (ulaz iz Resavske ulice) biće održan Treći festival satirične priče „Festival za priču“.
Poznato je da je ovo što se nama događa za priču, pa ne iznenađuje što upravo satiričari najbolje i najčešće opisuju sadašnje vreme. Tradicionalno, povodom Dana šale, 1. aprila, u organizaciji Beogradskog aforističarskog kruga, po treći put u Studentskom kulturnom centru, održava se Festival satirične priče na kojem svoje viđenje našeg smutnog vremena predstavljaju najpoznatiji srpski satiričari i humoristi. Ovogodišnji selektor Festivala, Aleksandar Čotrić, napravio je izbor da nasmeje, ali i zamisli. Festival satiričnih priča biće za priču!

Učesnici Festivala su:
Vanja Bulić, Nenad Vučetić, Vesna Denčić, Vladimir Dramićanin, Mirjana Đapo, Rade Đergović, Bojan Ljubenović, Savo Martinović, Dragutin Minić Karlo, Veselin Mišnić Lari, Petar Pajić, Sanja R. Petrović, Dušan Puača, Slobodan Simić, Miodrag Stošić, Vitomir Teofilović, Radoslav Tilger, Milan Todorov, Saša Tomašević i Aleksandar Čotrić.

Ljubitelji satirične proze i humornog viđenja stvarnosti imaće prilike da uživaju u novim pričama najduhovitijih sledbenika Radoja Domanovića i Branislava Nušića.

ULAZ JE SLOBODAN!

Нема коментара:

Постави коментар