05.04.2012.

Novi broj Direktne akcije!

Obaveštavamo vas da je izašao novi broj Direktne akcije, propagandnog nedeljnika Anarhosindikalisticke inicijative. Preuzmite Direktnu akciju br. 12 u PDF formatu sa našeg sajta:


U ovom broju citajte o predizbornom nasilju nad zdravim razumom, blokadama koje traju, i koje ce tek uslediti. Saznajte više o borbi radnika Magnohroma za svoja prava, i nacinima kojim politicke partije sabotiraju radnicke borbe. Donosimo izveštaj sa studentskog protesta za besplatno obrazovanje, i sa festivala solidarnosti "Tobicevi dani", a javljamo i o generalnom štrajku u Španiji i drugim temama.
Štampane besplatne primerke Direktne akcije možete potražiti u Beogradu u knjižarama Plato i Beopolis, kulturnim centrima REX i CZKD, kaficima Brat Fidel, Brat Ce i Brod; u Kragujevcu u kafanama Magma i Marko, U Nišu u udruženju Ženski prostor, u Užicu u kaficu Kuca caja, u Zajecaru u Omladinskom centru Zajecar i u Sremskoj Mitrovici u knjižari Bukbar.

Direktna akcija se finansira vašim donacijama. Svakome ko pomogne sa 500 ili više dinara slacemo DA na kucnu adresu u narednih šest meseci.

Uredivacki kolektiv "Direktne akcije"
Anarhosindikalisticka inicijativa

Нема коментара:

Постави коментар