25. 4. 2012.

Schlauff party vol.6 prolećno rastinje

::: NOVI SAD :::

U petak 27. aprila među zidinama Petrovaradinske tvrđave mladi Novosađani i Novosađanke odlučili su da dugo očekivano i najavljivano proleće dočekaju pod vedrim nebom i to velikom „open air“ žurkom pod imenom „Schlauff party vol.6 prolećno rastinje“.
Grupa mladih momaka i devojaka, poznati pod zajedničkim imenom Schlauff tim treću godinu za redom organizovaće veliki „open air“ party kojim obeležavaju dolazak proleća i to na Petrovaradinskoj tvrđavi u već dobro poznatom mestu svim mladima pod imenom „Labatov atelje“. Schlauff tim aktivan je od početka prolećno-letnje sezone pa sve do septembra ili dokle god vremenski uslovi dozvoljavaju. Prethodne dve sezone žurke su se održavale na plaži Oficirac u Petrovaradinu, ali ovoga puta organizatori su odlučili da žurku prebace na tvrđavu dok se ne steknu uslovi za dobar provod na plaži.
Na šestom izdanju žurke pod imenom Schlauff gostovaće renomirani novosadski disk džokeji, koji su prikriveni pod specijalno smišljenim pseudonimima koji se uklapaju u tematsku žurku kao što je ova. Pseudonimi su DJ Philodendron, DJ Croton, DJ Ficus, DJ Echinocactus, i specijalni gost DJ Visibabus Classicus.
Ulaz na žurku neće se naplaćivati i biće slobodan za sve ljubitelje dobre muzike, i provoda. Više informacija svi zainteresovani mogu pronaći na Fejsbuk stranici



Нема коментара:

Постави коментар