04.07.2011.

Đokovića za predsednika

::: LONDON :::
Predsednik Srbije Boris Tadić izjavio je danas da je Novak Đoković primer za sve mlade ljude u Srbiji kako se može doći na svetski vrh. "Ne znam kako mogu da zahvalim Novaku za sve ono što je učinio za Srbiju i naš narod. Ne može se opisati koliko njegov uspeh znači našoj zemlji" - izjavio je Tadić.
"Ovo je i primer koliko su mukotrpni rad i disciplina važni da bi se ostvario cilj", dodao je Tadić i naglasio da je divno gledati TV snimak u kome dečak Đoković najavljuje njegov cilj da bude najbolji na svetu i trenutke u kojima on ostvaruje svoje snove.
"Dugo smo patili i bili pod velikim pritiskom. Ovo su za naše ljude u Srbiji, Bosni i Hercegovini, Hrvatskoj, Makedoniji, Crnoj Gori, Sloveniji, ovde u Engleskoj i svuda u svetu trenuci oporavljanja. Sjajno je za Srbiju o kojoj je dugo slika bila loše ispredana i čitava priča postavljena na lošim osnovama, Novak je učinio ogromnu stvar", ocenio je Boris Tadić.
"Ja bih odmah dao Đokoviću da bude predsednik i jedva čekam da nekom takvom ustupim posao, ali lošijem od Novaka sigurno ne", poručio je predsednik Srbije.
(izvor --- TAnjug)

Нема коментара:

Постави коментар