3. 7. 2011.

Demokratija i komentari

::: BEOGRAD :::

:::gile:::

Izgleda da su se podavili u korupciji,pa bi sad da ih vaterpolista spase!

::: komentator:::
Odlično, to će ubrzati propast DS...

::: nebojsavranjeszenga:::
Tužno je to što se politika upliće u sport i obrnuto... Nemamo zdravo društvo zbog toga.


:::semtex:::
A ja mislio jedino fudbaleri nemaju mozga

:::Perica:::
"Šapić jedini kandidat za predsednika DS u Beogradu", demokratski nema sta. Kako se interesni klanovi unutar tog preduzeca dogovore to je to.


:::galeb:::
Uz postovanje prema fizickim zaslugama gosp Šapića - koje su to intelektualne sposobnosti koje su ga preporucile za ovu funkciju? DS je vec u fazi parodije na temu kadrova.
Duhovito!

:::Vladimir:::
Nemam komentar! Ovo je personifikacija novog sistema vrednosti, koji stvaramo. Po kom kriterijumu je ovaj čovek izabran na tako visoko stranačko mesto??? Čemu možemo da se nadamo?!


::: deVil :::
Sportista i politicar? Zar to ne ide odvojeno u javnosti? A posle svi prodaju demagogiju kako sport nema veze sa politikom. Sve je politika! Sve!


::::Nizina:::
Jel to onaj Aleksandar Šapić koji je šutnuo mađarskog vaterpolistu i oženio udovicu beogradskog mafijaša? Lepo lepo....


Aleksandar
Gospodina Šapića izuzetno poštujem kao čoveka i vrhunskog sportistu, ali nisam uopšte ubeđen u Aleksandra Šapića kao političara i stručno lice. Mislim, ajd' da budemo realni, svi znamo kako vrhunski sportisti dolaze do fakultetskih diploma. Pojave se 5 puta na fakultetu i imaju bolji prosek studija od onih koji uče po 12 sati dnevno. Ovo nije ništa drugačije od doktora koji je ministar životne sredine, rudarstva i prostornog planiranja ili gomile partijskih kadrova u upravnim odborima javnih preduzeća koji nemaju veze s vezom sa tematikom tih preduzeća, a debelo su plaćeni da sede i ne rade ništa. Dokle više sa nestručnim ljudima na odgovornim pozicijama i za šta se školuju ova deca ako će ceo život da robuju onima koji su na pozicije došli isključivo stranačkim putem, a ne zato što imaju dovoljno znanja i iskustva za donošenje odluka. Izvinite G-dine Šapiću, ja sam član DS-a, ali apsolutno ne podržavam ovo. Vi ste nas zadužili svojim radom u sportu, ali oduživati Vam se na ovaj način je potpuno besmisleno, jer je ovom narodu dosta eksperimenata. Ja Vas molim da ostatak svoje karijere posvetite onome što znate da radite.

Bogdan
Nije mi jasno sta ce ovom mladom coveku i uspesnom sportisti da se uplice u ove stvari i da blati svoje ime i karijeru???

lale
To se zove DEMOKRATIJA!

cecao
E moj Sapicu sta ti to treba ,do sada ce te pamtiti po dobru, ne bi bilo lepo da te pamte po losem za ovaj narod.

Maximus
Nije bitno šta znaš, već koga znaš.Uspeo je da posvadja celu fantastičnu reprezentaciju, tako da od njega očekujem isto u politici.

:::Misa:::
Imao si priliku da ostaneš naš i veliki.Šta ti je to trebalo,bolan?Sve ćeš više ličiti na nacionalnu valutu.

::: Ivan :::
To je kad je neko alav, upropasti i ono sto ima.

::: Nikola :::
TO je ta "demokratska stranka" ,tadic jedini kandidat za precednika ,ovaj jedini kandidat ,demokraticnost kao kod Kim Jong-a.

(izvor ---- BLIC)

Нема коментара:

Постави коментар