27. 5. 2011.

Demolirane prostorije LDP u centru Beograda

::: BEOGRAD :::

Liberalno demokratska partija (LDP) saopštila je danas da su tokom prošle noći demolirani prozori na prostorijama sedišta stranke u centru Beograda.
LDP je u saopštenju naveo da je policija izvršila uviđaj, ali da "nema sumnje da organizatore i izvršioce političkog vandalstva treba tražiti među onima koji su na isti način, u proteklih pet godina, u svakoj sličnoj situaciji rušili, razbijali i uništavali prostorije LDP-a po celoj Srbiji, više od 150 puta".
"Takvu cenu naše borbe za kažnjavanje ratnih zločina, zaštitu ljudskih prava i evropeizaciju Srbije plaćali smo uvek, verujući da će se država konačno organizovati i poslati jasnu i konkretnu poruku svim nasilnicima, ali i demontirajući politike koje iza njih stoje", istakao je LDP.
Ta stranka je istakla da se "ne sme ponoviti ono što se, u organizaciji antievropskih političkih stranaka i njihovih lidera koji su u medjuvremenu promenili retoriku ali ne i politiku, dešavalo u februaru 2008. godine ili u julu iste godine, kada su nasilne demostracije na ulicama Beograda bile pokušaj da se sruši vlada i spreči izručenje Radovana Karadžića".

(izvor --- Beta | 27. 05. 2011. - 14:55h )

Нема коментара:

Постави коментар