29. 6. 2016.

Sarajevski sevdah sastav Divanhana objavio spot za koncertnu izvedbu pesme „Oj Safete, Sajo, Sarajlijo“

Spot za prvi singl sa nadolazećeg live albuma planiranog za septembar 2016.

Nakon pola godine provedene na turneji u Evropi, kao i uspešnih koncerata u Srbiji (Beograd, Niš, Novi Sad, Grocka), sarajevski sevdah sastav Divanhana objavio je spot za koncertnu izvedbu pesme „Oj Safete, Sajo, Sarajlijo“ kao najavu za novi live album, koji sastav planira za objavljivanje u septembru 2016.
„Našu koncertnu turneju Zukva 2016 započeli smo u februaru i već do sada smo odsvirali oko 40 koncerata, kako u regionu, tako i širom Evrope. Koncerti su bili izuzetno posećeni i shodno tome osetili smo određenu vrstu dužnosti da svim poštovaocima našeg rada poklonimo jedno live DVD izdanje, na kojem će biti ekranizovana sva ta predivna atmosfera koju bend tokom koncerata zajednički sa publikom gradi“ poručuju iz benda Divanhana.
Kadrovi spota uzeti su sa koncerta održanog 28. aprila u Narodnom Pozorištu u Mostaru.
Video je realizovan od strane Kenana Pašića, dok audio produkciju potpisuju sarajevski producent Borjan Milošević i Divanhana. Pesma je producirana u „Long Play Studiju“ Sarajevo.
Video:




Vredi izdvojiti da će Divanhana tokom leta u sklopu svoje aktuelne turneje „Zukva 2016“ posetiti mnoge gradove u regionu uključujući i Srbiju, a od septembra ih očekuju nova inostrana gostovanja u Cirihu, Bernu, Istanbulu i mnogim drugim evropskim metropolama.

Za više informacija o koncertima i aktivnostima benda posetite www. divanhana.ba



Нема коментара:

Постави коментар