10. 3. 2016.

REGIONALNI MUZIČKI KONKURS - ŽENSKI ELEMENT


Mikser festival i Mascom Records raspisali su regionalni konkurs za neafirmisane bendove pod nazivom "Ženski element", koji predstavlja veliku šansu za sve bendove koji se bave autorskom muzikom.

Muzički konkurs Mikser festivala i Mascom Records-a tradicionalno se održava već četvrtu godinu za redom i predstavlja idealnu priliku za bendove iz regiona da predstave svoje stvaralaštvo publici, ali i da objave svoj debitantski album. Pobednici prethodna tri konkursa su bendovi Auf Wiedersehen, Lorna Wing i Enormna blajsna.

Ovogodišnja tema konkursa,“Ženski element”, u skladu je sa temom Mikser festivala čiji će program velikim delom biti obojen ženskim stvaralaštvom. Tako se ove godine pozivaju svi bendovi u regionu koji u svom sastavu imaju barem jednog ženskog člana, sve u cilju pružanja podsticaja ženama u muzici i isticanja njihovog stvaralaštva koje je u svetu muzike nedovoljno afirmisano.

Pravo učešća na konkursu imaju svi autorski bendovi iz regiona, sa najmanje jednim ženskim članom koji nemaju zvanično izdanje. Izabrani bendovi će imati priliku da nastupe na centralnoj bini Mikser festivala koji se od 8. do 12. juna održava u Savamali, a pobednički bend će osvojiti izdavački paket Mascom Records-a koji obuhvata izdavački ugovor, proizvodnju i distribuciju fizičkih nosača zvuka, digitalnu distribuciju, administraciju i zaštitu dela i autora, kao i promotivnu podršku.

Нема коментара:

Постави коментар